anlayamıyorum neyi kast ettiğiniziHaklısın, mantıklı. CS:GO'da 500FPS'de o muazzam flicklerini yapacaksan işlemcini baya zorlayacaksın. Ve RTX'e gerek yoktu bence. RX5600XT'yi tercih etsin?
anlayamıyorum neyi kast ettiğiniziHaklısın, mantıklı. CS:GO'da 500FPS'de o muazzam flicklerini yapacaksan işlemcini baya zorlayacaksın. Ve RTX'e gerek yoktu bence. RX5600XT'yi tercih etsin?
CS:GO için sistem toplamayacak mısınız? CS:GO RTX ya da DLSS teknolojilerini barındırmıyor. CS:GO grafik yönünden fazla birşey gerektirmez. O yüzden, hızlı flicklerinizi yaparken hızlı işlemcinin dışında fazla bir şeye ihtiyaç duymayacaksınız. Yayın içinde kullanacak olduğunuz için işlemci oldukça güçlü olmalı. Ve güzel bir mikrofon ve webcam'e ihtiyaç duyacaksın yayıncılıkla uğraşacak isen. Niye bu kadar güçlü bilgisayar alıyorsun ki? CS:GO için yeterli olanı aldıktan sonra önünde yayıncılık için güzel bir mikrofon ve webcam'e ihtiyaç duyacaksın. Onun dışında yenileme hızı üstün bir monitör. RX 5600 XT ve Ryzen 7 3700x bulabilirseniz iyi olur.anlayamıyorum neyi kast ettiğinizi![]()
Tamam kasa ve Psu ???RX 5600 XT pahalı açıkçası o paraya RX 5700 veya RX 5600 XT ile benzer performans veren RTX 2060 alınabilir.
Çözünürlük ayarları Nvdia tarafı için daha iyi olduğu söyleniyor o yüzden RTX 2060 Super kullandım ekran kartı olarak.
Attığın ekran kartı 500tl daha pahalı. Değermi??RX 5600 XT pahalı açıkçası o paraya RX 5700 veya RX 5600 XT ile benzer performans veren RTX 2060 alınabilir.
Çözünürlük ayarları Nvdia tarafı için daha iyi olduğu söyleniyor o yüzden RTX 2060 Super kullandım ekran kartı olarak.
Merhaba. Ben hem yayın hem de CS:GO için sistem toplamak istiyorum. Aklımdaki sistem aşağıda. Bu sistemi 5 kuruş geçemem. Yanlış bildiğim varsa düzeltiniz lütfen. Şimdiden teşekkürler.
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 3.6GHz 35MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci | ITOPYA
Ekran kartı: Sapphire Radeon RX5700XT Nitro+ RGB 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
Anakart: MSI B450M Mortar Max AMD B450 Soket AM4 DDR4 4133(OC)MHz mATX Gaming Anakart - incehesap.com
Monitör: https://www.hepsiburada.com/samsung-lc27jg54qqmxuf-27-144hz-display-hdmi-2k-qhd-freesync-cercevesiz-curved-va-oyuncu-monitor-p-HBV00000K2I2O?magaza=Hepsiburada
RAM: XPG 16GB (2x8GB) Gammix D30 DDR4 3000MHz CL16 Gri Ram
SSD: Samsung 500GB 860 EVO SATA 3.0 (Okuma 550MB / Yazma 520MB) SSD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Kasa: COOLER MASTER MASTERBOX MB511 80PLUS 650W 3x120mm RGB FANLI MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.