1050Ti 4 sene gider mi?

GTX960 masaüstü ekran kartı. GTX960M dizüstü. GTX960M, 1050Tİ'ın çok gerisinde, eski bir kart alınmaz. Daha dikkatli inceleyip insanları yanıltmamak lazım. Eğer 6000TL bütçe varsa GTX1060'lı modellere yönelmek iyi olacaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1080Ti öyle 2 senede çöp falan olmaz. Daha iyileri çıkacaktır muhakkak ama oyun yapanlar sadece en iyi karta göre yapmıyorlar. Öyle olsaydı bir oyun kaç kopya satardı sence? :)

Son düzenleyen: Moderatör:
@Rosselli
Kardeş sen şaka falan mısın? Lütfen bilip bilmeden insanlara yanlış bilgi verme. GTX960M GTX960'dan daha performanslı değil nereden baksan %40 daha az performans veriyor. GTX1050Tİ ise GTX960M'den %40-45 daha performanslı. En iyi tercih GTX9XXM serisi yerine en az GTX1050 içeren laptoplara bakmaktır. Ve 1080p bir laptop MSİ olunca daha fazla piksele sahip olmuyor. Aynı piksel sayısında görüntüyü etkileyen şey panel tipidir. Ve lütfen MSİ fanboyluğu yapmayın burada. Unutmayın ki en iyi marka MSİ değildir, en iyi marka cebindeki paranın hakkını verendir. Bu marka yerine göre MSİ olur yerine göre Monster olur yerine göre Asus olur...

@e.BERKE.d
Kardeş senin sorunun cevabı ise 1050Tİ 3 yıl sonra 720p'de idare eder diye düşünüyorum. Fakat bunlar tahminden öte değil. Monster'in ürünlerine bakabilirsin.
Tulpar T5 V13.1 15.6" Gaming Laptop
Tulpar T5 V13.1.1 15.6" Gaming Laptop

Technopat'ın yayımlamış olduğu Ağustos ayı notebook tavsiyelerine bakarsanız orada 1050 Ti bir sistemi 4000 TL'ye 1060 bir sistemi ise 6400 TL civarına bulabilirsiniz technopat'ın tavsiyelerine göz atmanızı öneririm.

Şimdiki PC patatesle bile yarışamadığı için en fazla 6000 TL bütçeyle laptop almayı düşünüyorum ancak 1050 Ti'dan daha iyi ekran kartlı bi cihaz o bütçeye yok. Ve alacağım cihazı en az 4 sene kullanmayı düşünüyorum. Sizce aşağıdaki cihazı alsam beni 4 sene idare eder mi?

OMEN HP 15-CE008NT CORE İ7 7700HQ 2.8GHZ-16GB-1TB+128SSD-15.6-GTX1050 Tİ 4GB-W10

O butce ile 1060'li Monster modelleri var onlardan almak daha mantikli olacaktir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı