10586 ile GTA V FPS Düşüşü

Zaten asıl beklentim ultra ayarlarda oyun oynamak değil. GTA V 2 ay önce high ayarlarda gayet güzel oynuyordum. Ne ısınma problemi vardı ne de takılma. Şimdi gel gelelim oyun açasım gelmiyor.

Drivers for ASUSTeK COMPUTER INC. - X550JX (X/1.0- SKU:ASUS-NotebookSKU) - Scan Result ANONYMOUS -

Sürücüleri güncelleyin. Özellikle Intel sürücülerini, Intel Management Interface, Intel(R) HD Graphics 4600 sürücülerini güncelleyin. Bir de şimdi aklıma geldi acaba oyunu NVidia ekran kartı yerine Intel HD ile mi çalıştırıyorsunuz. Ona dikkat edin.

HD 4600 GTA V'i açar mı ki?

Ama Afterburner ile takip ediyorum ve GPU sıcaklığı CPU sıcaklığından daha alt seviyelerde ve sürekli değişiyor. 4600 ile açsa oyunu sıcaklığı ya göstermez ya da gösterse bile sıcaklık sabit olur.

4 GB bellek var bilgisayarınızda doğru mu? 10586'da değişen en önemli özellik sıkıştırılmış bellek özelliği. Bu özellik bellek sıkıştığında verileri sabit diske aktarmak yerine sıkıştırıp bellekte saklanmasını sağlıyor. Düşük bellekli sistemler için sistem akıcılığını arttırmak için getirilmiş bir özellik. Belki sizin belleğinizde verilerin saklanması belleğin yeterli düzeyde kullanılamamasını sağlıyordur. Gerçi GTA açıkken gönderdiğiniz resimde sıkıştırılmış bellek seviyesi azdı.

4GB Bellek eklemeyi düşünüyordum zaten bu aralar. Bende sürekli gözlemliyorum 3200'ü pek geçmiyor bellek kullanımı. Yine de bununla ilgili olabilir mi?
Birde CPU ve GPU kullanımını %80'de sınırlayın diye bir yazı okudum. İşe yarayabilir mi? Sonuçta daha önce ultra ayarlarda açılan oyun %80 kullanımda normal ayarlarda açılacak.

Bence diskin diğer bölümüne 10240 temiz kurulum yapıp oyunu açın. Gene sorunluysa o zaman donanımsal durumları göz önünde bulundurun. Değilse sorunu çözmek için es geçtiğimiz yazılımsal çözümleri uygulamaya çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…