10586 ile GTA V FPS Düşüşü

File Benchmark yerine Benchmark yapsaydınız diskin hangi bölümünde ne kadar okuma hızı var ona bakmak için sormuştum. Hız çok düşük değil bence kullanabiliyorsanız kullanın. Oyunlar için yükleme süresi dışında fazla etki etmiyor. Benim 7200 rpm WD Cavier Black sabit disk maksimum 140 MB civarında okuma hızı sunuyor. Sizin sabit disk de 47 ile 97 arası hız göstermiş. SSD alırsanız IOPS değerleri yüksek olur. Anlık okuma hızı artar. Ayrıca sistemde arkaplanda diski kullanan bir işlem varsa oyununuz daha az etkilenir. Disk yük altındaysa otomatik olarak FPS'ye yansıyor.

File Benchmark yerine Benchmark yapsaydınız diskin hangi bölümünde ne kadar okuma hızı var ona bakmak için sormuştum. Hız çok düşük değil bence kullanabiliyorsanız kullanın. Oyunlar için yükleme süresi dışında fazla etki etmiyor. Benim 7200 rpm WD Cavier Black sabit disk maksimum 140 MB civarında okuma hızı sunuyor. Sizin sabit disk de 47 ile 97 arası hız göstermiş. SSD alırsanız IOPS değerleri yüksek olur. Anlık okuma hızı artar. Ayrıca sistemde arkaplanda diski kullanan bir işlem varsa oyununuz daha az etkilenir. Disk yük altındaysa otomatik olarak FPS'ye yansıyor.
Her şey için tekrardan teşekkürler.

Nvidia sürücüsünü kurarken temiz kurulum yaptırmadıysanız temiz kurulum olarak deneyin. Buradaki yazıyı inceleyin Nvidia ayarlarıyla oynayınca sorunu çözenler var.
https://forums.geforce.com/default/...indows-10-upgrade-and-nvidia-drivers-update-/
Anladığım kadarıyla ilk sayfadaki 3-4 ayarı yaptım. (Nvidia Denetim Masasında V-SYNC'ı bulamadım.)
O sırada bildirim geldi güncelleştirme var diye. Güncelledim sürücüyü. Daha önce sıfırdan kurulum yaparken şimdi güncellerken de 'Temiz Kurulum Yap'ı seçtim. Şimdilik sorun görünmüyor. Hatta dikkatimi çeken FPS artışı bile olmuş.
GeForce'dan ayarları optime ettim oyuna girmeden. Oyunda High-Ultra ayarlarda 60 FPS'de kalıyordu. Baktım V-SYNC açık. Onu kapattım ve genel olarak 50-70 FPS oynadım oyunu.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı