Kadir Kamilcihan Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 26 8 Mayıs 2021 #1 Merhaba, sistemimde nedense FPS sorunları var. Sistemde GTX 1070 8 GB, 16 GB RAM, GA-AX370-GAMING 3 anakart var. Son zamanlarda bayağı düşük FPS almaya başladım. Sebebi nedir acaba? Bir türlü çözemedim. Rocket League'de 10 FPS alıyordum. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mayıs 2021
Merhaba, sistemimde nedense FPS sorunları var. Sistemde GTX 1070 8 GB, 16 GB RAM, GA-AX370-GAMING 3 anakart var. Son zamanlarda bayağı düşük FPS almaya başladım. Sebebi nedir acaba? Bir türlü çözemedim. Rocket League'de 10 FPS alıyordum.
KS KS Kadir Kamilcihan Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 26 11 Mayıs 2021 #11 kralin dedi: İşlemci alt kanallarını ve ekran kartının kaç W çektiğini MSI Afterburner ile kontrol et. Aynı zamanda sıcaklık değerlerine de bak. Genişletmek için tıkla... nasıl bakıcam yardımcı olurmusun selimrcanli dedi: Oyunu işlemcinin dahili ekran kartıyla çalıştırmadığınızdan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Buna nereden bakabilirim? Artı 0 Eksi
kralin dedi: İşlemci alt kanallarını ve ekran kartının kaç W çektiğini MSI Afterburner ile kontrol et. Aynı zamanda sıcaklık değerlerine de bak. Genişletmek için tıkla... nasıl bakıcam yardımcı olurmusun selimrcanli dedi: Oyunu işlemcinin dahili ekran kartıyla çalıştırmadığınızdan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Buna nereden bakabilirim?
kralin Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 378 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #12 Kadir Kamilcihan dedi: nasıl bakıcam yardımcı olurmusun Buna nereden bakabilirim? Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner ile baya video var Youtube da dostum,işlemci alt kanalları kontrol etme tarzında aratma yaparsan bulabilirsin. Artı 0 Eksi
Kadir Kamilcihan dedi: nasıl bakıcam yardımcı olurmusun Buna nereden bakabilirim? Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner ile baya video var Youtube da dostum,işlemci alt kanalları kontrol etme tarzında aratma yaparsan bulabilirsin.