GTX 1070 sistem düşük FPS sorunu

hasan tahsin

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarımı 2017 yılında aldım. İlk aldığımda gayet iyi bir şekilde çalışıyordu ve sonra bir süre sonra git gite daha kötü olmaya başladı ve PC format attım ancak bilmediğim şey formata Windows 10 ihtiyacım varmış ve bu bende yoktu bilgisayarcıya verdik düzeltti Windows 10 kurdu ancak o tarihten beri adam akılı çalışmıyor. Dün ekran kartı yazılımını sildim. Denetim masasından ve geri kurdum başta gayet iyidi eskisi kadar olamasa iyi idi sonra git gide düşüp eski haline döndü. Lütfen yardımcı olur musunuz?

PC özeliklerim.
GeForce GTX 1070
CPU: Intel(r) Core(tm) i7-7700HQ CPU @ 2.80GHz bellek:
16 GB RAM (15.96 GB RAM kullanılabilir durumda)
Şu anki çözünürlük: 3840 X 2160, 60Hz
İşletim sistemi: Microsoft Windows 10 Home Single Language.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amacımız sorunu çözmek, edebi eser yazmak değil.
Ama bu forumda bulunabilmek için kurallara uymak gerekiyor 🙃. Kurallarda da yazım kurallarına uymak gerektiğinden bahsediliyor 🙃🙃

Buyrun siz okuyun.

Ama bu forumda bulunabilmek için kurallara uymak gerekiyor 🙃. Kurallarda da yazım kurallarına uymak gerektiğinden bahsediliyor 🙃🙃

Buyrun siz okuyun.

Elimden geldiği kadar uyuyorum ama gözden kaçan ve el çarpması ile olan hatalar var veya dalgınlık ama konumuz ile alakası nedir anlamadım.

Oyunları 3840 X 2160 çözünürlükte oynamıyorsun umarım? O kart 4K'da verim verecek bir kart değil. Oyun ayarlarınız maks 1920x1080 olsun.

Ben GTX 1070 ile GTA 5, Payday 2, Black Mesa, Warframe, ESO oyunlarını 4K'ya çekip rahatlıkla oynadım, abartıyorsunuz, çok rahat kaldırıyor bu kart 4K çözünürlüğü, bazı ayarları kısmak yeterli.

Oyun testleri yapan kanallar 4k çözünürlükte tüm ayarları ultraya çekip imkansız bir şey gibi gösteriyorlar eğer isterseniz size GTA 5 testlerimi yükleyip atabilirim.

.
.
.
Ben bilmeden format atmıştım bilgisayarcıya gitmeden önce orada biraz oynadım BIOS ayarları ile bir de hala bilgisayar açılırken çözünürlük düşük F10 tuşla BIOS açılır gibi bir şey yazılıyor tam bitmemiş gibi.
Ve bu windos yükleme işini kendim yapabilirir miyim? (Roketlig 58-67 arasında değişti ani bir şekilde 58 66 falan yükseldi)
Amacımız sorunu çözmek, edebi eser yazmak değil.
Nasıl yapılır bilmiyorum ama buna razıyım planım şu virüs bitsin servise göndereceğim.

haklı olabilirsin ama bu şirket malmı bunu koyuyor anlamadım
Intel yerine NVIDIA ekran kartını kullanmak - Technopat Sosyal
yönergelere uyun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
videoyu izlediniz mi?

Evet ilk baktıklarımın içerisinde ama bende seçenek yok.

NVIDIA Denetim Masası 13.04.2020 15_04_55.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı