1070 Ti Assassins Creed 4 Black Flag Kasma Sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

wolfuztein

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Anaokulu Öğretmeni
366020

Burada darboğaz mı oluyor? Anlık donmalar yaşıyorum. GTX 1070 Ti, i7 7700k, Corsair Vangance 16 2x8 3000 MHz CL 16. Şimdiden teşekkür ederim.

Her oyunda oluyor mu? i7 7700K ısınan bir işlemci ama derece normal ayarlardan V-Sync kapatıp deneyin.

Her oyunda arada donmalar oluyor. Her oyunu orijinal alamıyorum ancak RAM problemim vardı. Yeni RAM satın aldım. Oyun düzeldi ancak halen donmalar yaşıyorum. Ben bu oyunlarda anlık donma olayını bir türlü çözemedim yani sistemi her ne kadar güncellesemde bu sorun illaki oluyor. Sadece işte RAM ve yeni Windows 10 orijinal aldım. Çoğu sıkıntı düzeldi. Bu oyunda nedense oluyor yani Call of Duty Black Ops 3 oyununda da donmalar oldu.

Oyununuz orijinal mi?

Yok değil onunla ilgili bir sorunsa orijinal sürümünü alayım. Ancak darboğaz olayı yaşıyor muyum? Merak ettim.

Her oyunda arada donmalar oluyor. Her oyunu orijinal alamıyorum ancak RAM problemim vardı. Yeni RAM satın aldım. Oyun düzeldi ancak halen donmalar yaşıyorum. Ben bu oyunlarda anlık donma olayını bir türlü çözemedim yani sistemi her ne kadar güncellesemde bu sorun illaki oluyor. Sadece işte RAM ve yeni Windows 10 orijinal aldım. Çoğu sıkıntı düzeldi. Bu oyunda nedense oluyor yani Call of Duty Black Ops 3 oyununda da donmalar oldu.

Yok değil onunla ilgili bir sorunsa orijinal sürümünü alayım. Ancak darboğaz olayı yaşıyor muyum? Merak ettim.
Büyük ihtimalle oyun korsan olduğu için drop giriyor.

Oyunu Nvidia Geforce Experince ile optimize etmeyi deneyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı