1070 Ti ile 2K 75 Hz FreeSync Monitörde Ekran Yırtılması Olur mu?

@Spontune Peki bu yırtılmalar göze çok rahatsızlık verir mi? Hani böyle insanın gözünün içine sokar mı?

2K Ultra 1070 Ti ile 75'e yakın FPS alabiliyorsunuz. Oyunda ufak bir ayar kısma veya ekran kartına yapacağınız O.C. ile 75'e sabitlenebilir V-sync açarak keyifle AC oynanabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok teşekkür ediyorum bu vakitte çok yardımcı oldunuz.

Ya da 60 hertz 2K IPS panel bir monitör alın. 75 hertzler genelde TN oluyor. IPS ile daha canlı renklerle oynarsınız 60 sabit V-sync ile daha iyi olur. AC gibi bir oyunda hertzin önemi fazla yoktur canlı renk olsun daha iyi olur. 60 ile 75 arasında da büyük bir fark vardır aslında %25'lik bir fark ancak bunun yerine TN'den kurtulmak çok daha güzel olur. 27" 2K monitörde film izleyeceğiniz zaman IPS olmasını istersiniz. Sadece oyun odaklı düşünmeyin ayrıca kel kör zorla 75'e çıkacağınızı da unutmayın. Ya sistemi zorlayacaksınız ya da görüntü kalitesini biraz düşüreceksiniz.
Fiyat olarak da oldukça büyük farklar oynuyor.
BenQ EW2770QZ ya da ViewSonic VA2719-2K-SMHD alabilirsiniz Benq GW2760HS de güzel bir monitör olur VA paneldir.

Son düzenleme:
IPS te renkler canlı diyorsunuz ama siyahın griliğinden bahsetmiyorsunuz Ayriyetten V-sync ile Free Sync arasında pek fark yok. Asıl önemli olan GSYNC. GSYNC teknolojisi VSYNC Ve Free Sync den üstün olmasının nedeni sadece dikey olarak değil, yatay yırtılmalarıda engellemesidir. Her neyse, nvidia kartınız varsa illa GSYNC monitör alacam diye de kafanızı yormayın. GSYN için +1000 TL vermeye gerek yok. Ben bile 4.000 Küsür tl para verip Samsung free sync monitör aldım 1080Ti kullanmama rağmen Gerçi onu iade ettim ViewSonic aldım, kargolanmasını bekliyorum ViewSonic XG3240C 32" 4ms(HDMI+Display) 144Hz Kavisli Oyuncu Fiyatı

2K ne demek? 1440P demek yani ekran kartı daha çok zorlanacak demek sonuç olarak 75 FPS geçebileceğin oyun sayısı ayarları ultraya aldığın zaman çok yok demektir. V-SYNC açarsın zaten hala geçtiği oyun olursa. Bende 1070Ti aldım bu arada gelmesini bekliyorum Kendi fikrim 144 Hz 1080P alacağım parasal durumu toparladığım zaman 2K ya geçeceğim belki ben alana kadar gerek bile kalmaz.

Hangi model 1070ti aldınız ?Ben 2750 TL ye Asus turbo 1070 ti modelini buldum fiyatı çok uygun geldi acaba sorunlu bir modelmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…