1070 Ti ile 2K 75 Hz FreeSync Monitörde Ekran Yırtılması Olur mu?

Tam net bir şey bilmiyorum bu konuda ancak burada bilen kişiler Dell'in kalitesiz olduğunu çabuk bozulduğunu kronik sorunları olduğunu söylüyor. Ne kadar doğrudur, bilmiyorum ama ne zaman Dell monitörü sorsam almayın diye uyardılar.
Dell baya köklü bir firma. Zaten bu işlere ilk Laptop üreterek başladılar. Servislerinde falan bir sıkıntı çıkarttıklarını görmedim. Laptop malzemeleri kaliteliydi. Açık konuşmak gerekirse monitörlerini hiç kullanmadım . Ondan dolayı bir şey diyemeyeceğim ama firmanın iyi olduğunu biliyorum.
 
Ufak bir araştırma yaptım Dell ile ilgili aşırı bir şey ya da dikkate değer bir olumsuz yorum göremedim. Özellikle S2417DG ve bu minvaldeki monitörlerinin geri bildirimlerine baktım puanlamalar gayet yeterli. Ama yine de S2417DG almazdım TN panel gerçekten üzer. Renkten mahrum bırakması diğer tüm özelliklerini sıfırlıyor. Size IPS ya da VA panel lazım. Bir de 2K 24" almayın yine bu şekilde de güzel olur fakat bu bütçede 27" monitör almanız en uygunu.
 
Abi renkleri geçtim bakış açısı çok düşük TN de, panel hem soluk, hemde film izlemek yoruyor insanı, nefret ettiriyor. Yataktayken sırf monitörün pozisyonunu ayarlamak için sağa sola çevirmen yetmezmiş gibi birde yukarı aşağı ayarlaması yapmak zorunda kalıyorsun :D
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı