Osmandlr
Hectopat
Güç kaynağını değiştirmek istiyorum. Bu nasıl? 1070 Ti sisteme uyar mı? XIGMATEK X-POWER 650W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Güç kaynağını değiştirmek istiyorum. Bu nasıl? 1070 Ti sisteme uyar mı? XIGMATEK X-POWER 650W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Şu an da almam gereken bir ürün arıyorum. Kale Center Vatanda mevcutmuş.Minimum 450W isteyen bir GPU, evet uyar ama o fiyat bandında daha iyi modeller önerebiliriz.
Şu an da almam gereken bir ürün arıyorum. Kale Center Vatan'da mevcutmuş.
Bende kararsız kaldım. PSU konusunda High Power'ın bu modeli alınır mı sizce?Xigmatek kaliteli bir markadır, +80 verimlilik de sizin için bir artı, hayırlı olsun.
![]()
High Power 700W Simplicity 80+ Kırmızı Led Fanlı Güç Kaynağı (HPG-700ST-T12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
High Power Simplicity 700W 80+ 52.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 700W 80+ Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 700W 80+ Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce GTX 1080Ti gibi yeni nesil ekran kartları ve Intel/AMD işlemcileri...www.teknobiyotik.com
Hocam bunu öneririm, fiyatı şu an oldukça güzel.
Bende kararsız kaldım. PSU konusunda High Power'ın modeli alınır mı sizce?
Aynı model PSU'da bu tip arızalar görülebiliyor dikkatinize.
Windows 10 kernel Power 41 hatası
Öncelikle merhaba arkadaşlar bilgisayarımın restart atma sorunu var 3 günde bir bilgisayar 1 kere restart atıyor. OCCT programı ile Power testi yaptım 30 dk bilgisayar restart atmadı. Oyunlardaki sıcaklığım ekran kartı maksimum 67-69 derece işlemcim 60-65 derece. Ne yapmam lazım yardım eden...www.technopat.net
Simplicity High power markasının en düşük serisidir. Ekonomik 750W arıyorsanız Trendyol 30TL Axess indirimi ile bunu alabilirsiniz.
![]()
Zalman ZM750-GVII 750W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zalman ZM750-GVII 750W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM750-GVII 750W Power Supply özelliklerini incele, 2.404,40 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sanırım bu da mevcut COOLER MASTER MWE 80PLUS 550W AKTİD PFC 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'daXigmatek kaliteli bir markadır, +80 verimlilik de sizin için bir artı, hayırlı olsun.
RTX 2060 ve R7 3700X sisteme alacağım.Aynı model PSU'da bu tip arızalar görülebiliyor dikkatinize.
Windows 10 kernel Power 41 hatası
Öncelikle merhaba arkadaşlar bilgisayarımın restart atma sorunu var 3 günde bir bilgisayar 1 kere restart atıyor. OCCT programı ile Power testi yaptım 30 dk bilgisayar restart atmadı. Oyunlardaki sıcaklığım ekran kartı maksimum 67-69 derece işlemcim 60-65 derece. Ne yapmam lazım yardım eden...www.technopat.net
Ekonomik 750W arıyorsanız Trendyol 30TL Axess indirimi ile bunu alabilirsiniz.
![]()
Zalman ZM750-GVII 750W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zalman ZM750-GVII 750W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM750-GVII 750W Power Supply özelliklerini incele, 2.404,40 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.