1070 Ti ve 1080p monitör için işlemci tavsiyesi

Hocam işlemci donanımsal olarak bozuk olabilir, yeni işlemci son çözüm artık.

Monitörünüz kaç hz ve oynadığınız oyunlarda ort. kaç FPS alıyorsunuz?

Samsung cfg73 144Hz monitör.
Ortalama FPS eğer 144'ün üzerinde ise oyunlarda takılmalar normaldir, fakat aşırı kasma büyük ihtimalle işlemciden kaynaklanıyordur.

bu işlemci ve anakart ikilisini kullanıyorum. 16gb ram ve 2070 ile. soğutma çözümüm de cooler master v8.
sen hangi oyunda nasıl bir takılma yaşadın merak ediyorum. ben şahsen takılma yaşamıyorum. 7700k gayet iyi bir işlemcidir. 2070 ile gayet uyumlu kullanıyorum. senin sorununun işlemci kaynaklı olduğunu sanmıyorum.
bir ihtimal görsel kalitesi çok düşük bir oyunu açıp fantastik değerlerde fps alıyorsan sıkıntı olmuş olabilir.
tavsiyem; anakartının yanındaki dvd de afterburner yazılımı var. güncel sürümünü webten indir ve oyunlardaki performansı takip et. geforce experience ile oyunu 1080p de kaydedip izle. takılma durumundaki sayaç nasıl değişiyor gözlemle.
oyun ismi verirsen ve kütüphanemde de oyun varsa senin için bende test edebilirim.

Dosya Ekleri

• IMG_20210317_220439.jpg
    183,1 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20210317_220722.jpg
    198,3 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…