1070 Ti ve 1080p monitör için işlemci tavsiyesi

Sana daha iyi bir video atacağım kendi yaşadığım sorunu ama birini buldum GTX 1070 Ti ile Far Cry 5 de sorun yaşayan mesela. Benzer sorun yaşıyorum. 3:46'dan başlayıp izleyebilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

%1 ve %0.1 FPS değerleriniz nasıl hocam.

Sana daha iyi bir video atacağım kendi yaşadığım sorunu ama birini buldum GTX 1070 Ti ile Far Cry 5 de sorun yaşayan mesela. Benzer sorun yaşıyorum. 3:46'dan başlayıp izleyebilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

sorun sadece bu oyunda olsaydı. oyun ve ekran kartı uyumsuzluğu derdim. sen bir çok oyunda bu sorunu yaşadığını belirttin.
videoyu izledim ve takılma anında sayaçta bir farklılık göremedim. 1000:1 fps ölçümünün de sonuç vereceğini sanmıyorum ama kontrol etmekte fayda var.
özellikle sendeki 1070 sürümünde de kronik sorun olabilir. böyle bir sorun var mı araştırmalısın. ve diğer olasılıkları değerlendirmek için bir yerlerden farklı psu ce gpu ile test etmeni öneririm.

Sorun sadece bu oyunda olsaydı. Oyun ve ekran kartı uyumsuzluğu derdim. Sen birçok oyunda bu sorunu yaşadığını belirttin.
Videoyu izledim ve takılma anında sayaçta bir farklılık göremedim. 1000:1 FPS ölçümünün de sonuç vereceğini sanmıyorum ama kontrol etmekte fayda var.
Özellikle sendeki 1070 sürümünde de kronik sorun olabilir. Böyle bir sorun var mı araştırmalısın. Ve diğer olasılıkları değerlendirmek için bir yerlerden farklı PSU ce GPU ile test etmeni öneririm.

Cevapların ve desteğin için teşekkürler, sorunu halletim. Konu kilit olabilir.

Sorunu nasıl çözdüğünü buradan paylaşırsan gelecekte benzer sorunları yaşayan arkadaşlarımıza rehber niteliğinde olacaktır.

Çözümün nedenini bilmiyorum sadece yabancı bir platformdaki önerilen tavsiyeyi yerine getirdim. Kasadan anakarta giden USB 3 port kablosunu söktüm.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı