10700 Stok fan ile boşta kaç derece olmalı?

Sistemi uzay montaj şekilde ilk startı vererek çalıştırdığımda bu sıcaklığa eriştiğim için açtım konuyu.

Eki Görüntüle 941268Eki Görüntüle 941269Eki Görüntüle 941270Eki Görüntüle 941271Eki Görüntüle 941272Eki Görüntüle 941273Eki Görüntüle 941274Eki Görüntüle 941275Eki Görüntüle 941276

Kasa bu:
Eğer bir hata varsa önce bu hatayı bulmalıyız diye düşündüm. Hata yoksa şayet bu kasaya uygun soğutucu veya fanı alacağım zaten.

Hocam aynı güç kaynağı var ancak o kasaya SFX tipi güç kaynağı almanız gerekmiyor mu?

Hocam aynı güç kaynağı var ancak o kasaya SFX tipi güç kaynağı almanız gerekmiyor mu?
Sıcaklık değeri uzay montaj olduğu zamandaki 57 derece. Kasanın içine montajı yapmadım ki daha. Herhangi bir işlem yapmadan startı verdim ve sıcaklık değerini gözlemleyip burada paylaştım. Anormal bir durum var gibi geldi bana. Onu araştırıyorum.
Default ayarlarda turbo boost enable geliyor. Turbo boost ve Turbo boost 3.0 ı disable edince 37 dereceye düştü. Hangi şartlarda enable etmek gerek. Cpu için olması gereken voltaj değeri ne olmalı? Şuanki default voltaj değeri: 0,912V

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı