10700k 1080 Ti sisteme PSU önerisi

Bizim attıklarım Gold bu arada Bronze giriş seviyesi oluyor.
Hocam profesyonel kullanıcı değilim ekran kartımı vs yeni değiştim değişmediğim tek psu kaldı oda fanı falan sorun yarattı sistemin başına iş gelmesin diye değiştirmeyi istiyorum. Şuan bu yazdığım sistemi ben muhtemelen bi 7 8 yıl kullanırım . Denk geldim bu psu ya bütçe olarakta alabilirim önerileriniz benim için önemli :D Al bişey olmaz gideri var derseniz alacağım şimdi ama yok farklı markalar araştır derseniz de başka yerlere yöneleceğim

COOLER MASTER MPE 7501 ACABW BEU 80PLUS BRONZE 750W 2xEPS, AKTİF PFC 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Bunu alıyorum
 
Son düzenleme:
Riskleri nelerdir 650W kullanmanın? Bilmiyorum da, açıklarsanız sevinirim.
10700K işlemcisinin ve ekran kartının Watt değerleri yüksek,bu bileşenlerin Watt değerlerini karşılayacak bir PSU hem performans kaybını önler hem de güç yetmemesinden kaynaklı ani sistem kapanmalarını önler.
 
10700K işlemcisinin ve ekran kartının Watt değerleri yüksek, bu bileşenlerin Watt değerlerini karşılayacak bir PSU hem performans kaybını önler hem de güç yetmemesinden kaynaklı ani sistem kapanmalarını önler.

600W bile yeter bu sisteme. Ayrıca yetersiz W değerine sahip bir PSU kullanmak risk yaratmaz. Bilmeden kouşanlarla dolmuş forum.
 

Geri
Yukarı