1080 için 27inc fazla mı?

27 için 1080p az sakın kullanmayın diyenler kulaktan dolma sözlerle deneyim etmeden akıl vermeye çalışanlardır. Tabii ki hepsi için bunu söyleyemem ama çoğunluk böyle. Monitörü gözünüze sokmayacaksanız sorun teşkil etmez. Photoshop vs. kullanacaksanız alan hakimiyeti için alın gitsin. FPS oyunu oynayacaksanız 24 üstüne çıkmayın.
 
Arkadaşlar Samsung'un monitörünü almayı düşünüyorum. 27 inch 100 TL daha pahalı 24'den daha mı iyi olur Full HD için yoksa 24 mü daha iyi olur?

Sistemine bağlı. Oyunları sürekli oynuyorsan 27 inch en iyi seçim. Eğer çok iyi bir sistemin varsa RTX 2070 ve üzeri/RX 5700 XT vs. o zaman 27 inch alıp 1440P çözünürlük tercih edilmeli.
 
Benim için büyüklük daha önemli bende 27 inç var. FPS oyunlarda daha çok zevk veriyor. Haratada daha fazla alana hakim oluyorum. 2K ihtiyacım olmuyor çünkü altyazılar çok ufak göründüğü için zaten 1080'de oynuyorum. Zevk meselesi kendin karar ver. Senin için ne önemli boyut çözünürlük temiz görüntü hngisi ise iyice düşün.
 
Kullanılamaz değil kullanılır ama çok büyük, oyun oynarken haritaya bakmak istediğinizde kafanızı eğmeniz gerekiyor 1080P için en üst sınır bence 24 inch olmalı.
 
Herkes farklı bir şey diyor valla şaşırdım. :D
Photoshop, Premier işleri yapıyorum oyun aşırı oynamıyorum vaktim yok çünkü. Pubg Mobile oynuyorum sadece. Arada GTA 5, Forza filan sistem XFX RX 470 var.
 
Kullanılamaz değil kullanılır ama çok büyük oyun oynarken haritaya bakmak istediğinizde kfanızı eğmeniz gerekiyor 1080P için en üst sınır bence 24 inch olmalı.

Ben onu CS'de avantaj olarak kullanıyorum kafamı çevirmeden en dipteki alanları bile görüyorum. Fareyi çevirip kontrol etmeme gerek kalmıyor.
 
Herkes farklı bir şey diyor vallahi şaşırdım. :D
Photoshop, Premier işleri yapıyorum oyun aşırı oynamıyorum vaktim yok çünkü. PUBG Mobile oynuyorum sadece. Arada GTA 5, Forza falan sistem XFX RX 470 var.

Photoshop falansa büyük ekran daha iyi olur o zaman rahat çalışırsınız. Bana kalsa direkt 30 alırdım ama hiç kafa karıştırmayayım :D
 
Herkes farklı bir şey diyor vallahi şaşırdım. :D.
Photoshop, Premier işleri yapıyorum oyun aşırı oynamıyorum vaktim yok çünkü. PUBG Mobile oynuyorum sadece. Arada GTA 5, Forza falan sistem XFX RX 470 var.

Photoshop işleri yapıyorsanız 27 alabilirsiniz zaten o işlerde ekran büyüklüğü biraz daha önemli oluyor.
 
Peki hangisi?


 

Geri
Yukarı