1080 Ti almak mantıklı mı?

6. veya 7. nesil civarı bir işlemciniz varsa alınabilecek bir kart.
GTX980 kullanıyorum ve CS ve ETS2 gibi oyunlar çerez geliyor.

Yani bütçeniz yoksa 6. nesil i7 ve GTX980 kullanıcısı olarak şöyle söyleyeyim; Sadece son çıkan oyunlara artık sistem yetmemeye başladı. Yoksa her ne kadar henüz denememiş olsam da Cyberpunk'ı falan oynatabilecek bir cihaz.
Ben tabii eski oyunlarda takılmayı sevdiğim için yeni oyunları pek aramıyorum.
ATS ve ETS2'de 80 üstü FPS alıyorum (Tüm ayarlar yüksekte, çözünürlük 1080p ölçekleme %300 falan)
Snowrunner'da 100 FPS veriyor.

Yani bütçeniz yoksa 6. nesil i7 ve GTX980 kullanıcısı olarak şöyle söyleyeyim; Sadece son çıkan oyunlara artık sistem yetmemeye başladı. Yoksa her ne kadar henüz denememiş olsam da Cyberpunk'ı falan oynatabilecek bir cihaz.
Ben tabii eski oyunlarda takılmayı sevdiğim için yeni oyunları pek aramıyorum.
ATS ve ETS2'de 80 üstü FPS alıyorum (Tüm ayarlar yüksekte, çözünürlük 1080p ölçekleme %300 falan)
Snowrunner'da 100 FPS veriyor.
Gtx 980 hala 1080 medium canavarı. Ti olsa medium-yüksek.

Yorumunuzu tam anlayamadım. Rica etsem açar mısınız?
980 hala bu dönemde baya iş yapan bi kart diyorum. Çoğu oyunu 1080p'de low-medium açar. 980 ti ise medium-high ayarlarda açar.

980 hala bu dönemde baya iş yapan bi kart diyorum. Çoğu oyunu 1080p'de low-medium açar. 980 ti ise medium-high ayarlarda açar.
Çözünürlük olan 1080'miş ben konuda bahsi geçen ekran kartı olan 1080 anladım. 😅
Düz 980 benimki. Ha bana yetiyor zaten yeni oyunlara çok hevesim yok öyle, en fazla oynayacağım vakit bulursam Cyberpunk falan olur herhalde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı