Merhaba. Oyunlara girdiğimde GPU kullanımın düşük oldugunu fark ettim ve GPU gücüne bakmak istedim. Daha sonra fark ettim ki 150W kullanıyor. Bunu arttırmak için ne yapmam gerekiyor?
150W fazla mı az mı ben tam anlamadım ama. Bu ürünü aldıktan sonra kasada nereye falan takacağım tam olarak bilgiye sahip değilim o konuda eski fanı çıkarıp yerine mi takmam gerekiyor.
İşlemci darboğazı olduğundan GPU tam performansını veremiyor, ekran kartını kısıtlıyor kısaca. Bundan ötürü güzel bir işlemci soğutucuyla OC yapması gerekli.
İşlemci darboğazı olduğundan GPU tam performansını veremiyor, ekran kartını kısıtlıyor kısaca. Bundan ötürü güzel bir işlemci soğutucuyla OC yapması gerekli.
Dediğiniz videolara baktım. Tüm videolarda işlemciye OC yapılmış. O şekilde darboğaz olmadan rahatça besliyor. Yani OC yaparsak sorunun çözüleceğini gösteriyor.
Evet değil fakat arkadaşlarım OC işi riskli senin kartın ve işlemcin tam performans kartı ve işlemcisi diyor o yüzden farklı bir yol varsa onu denemek istemiştim.
Evet değil fakat arkadaşlarım OC işi riskli senin kartın ve işlemcin tam performans kartı ve işlemcisi diyor o yüzden farklı bir yol varsa onu denemek istemiştim.
RAM'lerim sanırsam 2666MHz bununla alakalı bir sorun olabilir mi?