1080 Ti için kaç Watt PSU lazim?

gameforece

Decapat
Açikcasi ben Corsair TX 750 Watt 80+ Gold alacağım, yeterli olcağini da duşunuyorum ama eger 750 Watt'in alti da yeterli oluyorsa boşa para harcamak istemiyorum. Şu an kullandiğim 500 Watt 80 + yeterli olmaz herhalde. Desteginiz lazim. Bütcem 1300 TL

Son düzenleyen: Moderatör:
Açikcasi ben Corsair TX 750 Watt 80+ Gold alacağım, yeterli olcağini da duşunuyorum ama eger 750 Watt'in alti da yeterli oluyorsa boşa para harcamak istemiyorum. Şu an kullandiğim 500 Watt 80 + yeterli olmaz herhalde. Desteginiz lazim. Bütcem 1300 TL
600w gold ile RTX3090 beslendi hocam. Videosu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Stoğunu bulabilirseniz XPG Core Reactor 750W'a bakın.
Bulamazsanız buna bakabilirsiniz:
XPG 750W Core Reactor 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı Buldum hocamda corsair kötumu niye başka marka önerdin
Hocam benimki evga da sıkıntı olurmu
600w gold ile RTX3090 beslendi hocam. Videosu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ee reis o zaman 500waatlik psu 1080 ti rahatlikla besler bence yinede ekran karti gelince test edicem eger olmazaa alicam sizin gorusleriniz neler

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı