Çözüldü 1080 Ti RDR2 donma sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

msheker

Centipat
Daha ciktigi gun on siparis verdigim RDR2 su anda catir catir donuyor. Sebebini bilmiyorum, FPS 80-100 arasinda ve sadece 10 sn ila 2 dk arasinda 10-15 sn'lik donmalar yasiyorum. Sistemdeki onemli parcalar asagidaki gibi. Biliyorum islemci cok dusuk fakat RDR 2'de darbogaz olmuyor. Ayni sorun GTA V'de de oluyordu. Onda V-Sync'yi half yaparak cozmustum sorunu fakat su an her seyi denedim ve olumlu bir sonuc alamadim.
  • Alienware AW2518H 240Hz 1ms G-Sync
  • Gigabyte Aorus GTX 1080 Ti 11G OC Edition
  • Intel i5-7600K

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İşlemci mi yetersiz güldürmeyin beni.
O konuyu tartışırsak...
Oyunla ilgili genel bir sorun. Patch beklemekten başka şansınız yok gibi gözüküyor.
Oyun motoru Vulkan ise değiştirip dener misiniz?
Bu arada sorunu çözdüm. Ve ayrı bir konu olarak herkes ile paylaştım. Yardımcı olan herkese teşekkürler.

https//www.technopat.net/sosyal/konu/coezuem-red-dead-redemption-2-donma-sorunu.780554/
Hocam bunun çözümünü Rockstar paylaşmış. Launcherda settings bölümünden red dead'ı bulup yüklenmiş dosyasını açıp RDR2 uygulamasına sağ tıklayıp özellikler, uyumluluk adı altından tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak ve yönetici olarak çalıştır butonunu aktif hale getireceksin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun motoru Vulkan ise değiştirip dener misiniz?
Denedim yine ayni. Buyuk ihtimalle diger arkadaslarin da dedigi gibi daha Bismillah oyun yeni cikti. Yavas yavas duzelir.
Oyun yeni ve sorunları olacaktır, 7600K oyunda nasıl çalışıyor gözlemlediniz mi? Çok merak ediliyordu son günlerde.
Kullanim %99 ile %60 arasinda sivi sogutma ile 60 derece ve 1080ti ile 80-90FPS aliyor.

Denedim yine ayni. Buyuk ihtimalle diger arkadaslarin da dedigi gibi daha Bismillah oyun yeni cikti. Yavas yavas duzelir.

Kullanim %99 ile %60 arasinda sivi sogutma ile 60 derece ve 1080 Ti ile 80-90FPS aliyor.
YouTube'daki elemanlar hiç FPS düşmesi yaşamıyor baba onu ne yapacağız?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı