1080 Ti Rog Strix PUBG Düşük FPS

Daha fazla  
Bende 1080 Ti Rog Strix, 16 GB Kingston Fury ve Intel i7 6700K 3.4 GHz anakart, Asus B15M.
Ama ben PUBG'de 60-70 FPS alıyorum. Overlock yapmaya çalıştım Asus'un orijinal GPU Tweak 2'den, oyun hata veriyor kapanıyor. Bi' yardım edin lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 1080 Ti Rog Strix, 16 GB Kingston Fury ve Intel i7 6700K 3.4 GHz anakart, Asus B15M.
Ama ben PUBG'de 60-70 FPS alıyorum. Overlock yapmaya çalıştım Asus'un orijinal GPU Tweak 2'den, oyun hata veriyor kapanıyor. Bi' yardım edin lütfen.
Hangi çözünürlükte oynuyorsun?

Çözünürlüğü en az 1080p, mümkünse 2 veya 4K yapıp grafik ayarlarınızı yukarı çekin. Ekran kartı çalışma gereği duymadığı için düşük fps alıyorsunuz özetleyecek olursak. Kartı biraz yormanız lazım, çalışması için de ayarları yukarı çekmeniz lazım :)

DSR ile çözünürlüğü arttırın kart o çözünürlükte tam performans veremiyor.

dsr nedir? bide su an ekran kartından ses gelıyor
DSR sanal olarak daha yüksek çözünürlükte oynamanı sağlıyor, o kart için 2K veya 4K oynamak daha verimli olur.

Dediğin ince bir ses ise coil whine olabilir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı