1080 Ti sistem toplama

Linkteki monitör FHD gözüküyordu, böyle bir sisteme kasa olarak hem kalite hem görünüş olarak Obsidian 500D daha iyi olacaktır. İşlemci soğutucusu olarak Corsair H150i öneririm.

İşlemci soğutucusunu da ekledim listeye hocam,
Koltuk öneriniz var mıdır? İnternette çok az seçenek bulabildim

Kusura bakma ama, bu zaman da böyle sistem dizmek ya hayal ürünüdür ya da çok zengin biri olmalısız İş içinmi PC diziyor dediniz?

Yok hocam oyun odaklı bir bilgisayar, bir de hep aklımdaydı şöyle full rgb bir set dizmek fıraat olmuyordu

Kusura bakma ama, bu zaman da böyle sistem dizmek ya hayal ürünüdür ya da çok zengin biri olmalısız İş içinmi PC diziyor dediniz?

Hocam arkadaş öneri istemiş, sistemin hayal olup olmadığı veya arkadaşın zengin olup olmaması sizi neden bu kadar ilgilendiriyor ki?
Bu arada hocam dizince bir resmini isteriz, komple RGB kasalar çok tatlı oluyorlar

Hocam arkadaş öneri istemiş, sistemin hayal olup olmadığı veya arkadaşın zengin olup olmaması sizi neden bu kadar ilgilendiriyor ki?
Bu arada hocam dizince bir resmini isteriz, komple RGB kasalar çok tatlı oluyorlar

Tamamdır ekip bi tamam olsun resmini yüklerim
Hepsini sipariş ettim, şimdi geriye masa koltuk kaldı

Sistem hayali bir sistem ise neden yardım edeyim ki? Neden vaktimi boşa harcayım. O yüzden sordum

Evet arkadaşlar 2080 Ti kartlar ön siparişe açıldı, yorumlarınız nelerdir?

Arkadaşlar selam, psu ve işlemci soğutucu dışındaki diğer parçalar geldi, masa sandalye sipariş ettim ayrıca bir de onları bekliyorum. Bitince tekrar güncelleyeceğim [emoji1327]‍

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…