- Makaleler
- 1
Linkteki monitör FHD gözüküyordu, böyle bir sisteme kasa olarak hem kalite hem görünüş olarak Obsidian 500D daha iyi olacaktır. İşlemci soğutucusu olarak Corsair H150i öneririm.
Kusura bakma ama, bu zaman da böyle sistem dizmek ya hayal ürünüdür ya da çok zengin biri olmalısızİş içinmi PC diziyor dediniz?
Kusura bakma ama, bu zaman da böyle sistem dizmek ya hayal ürünüdür ya da çok zengin biri olmalısızİş içinmi PC diziyor dediniz?
Hocam arkadaş öneri istemiş, sistemin hayal olup olmadığı veya arkadaşın zengin olup olmaması sizi neden bu kadar ilgilendiriyor ki?
Bu arada hocam dizince bir resmini isteriz, komple RGB kasalar çok tatlı oluyorlar![]()
Sistem hayali bir sistem ise neden yardım edeyim ki? Neden vaktimi boşa harcayım. O yüzden sordumHocam arkadaş öneri istemiş, sistemin hayal olup olmadığı veya arkadaşın zengin olup olmaması sizi neden bu kadar ilgilendiriyor ki?
Bu arada hocam dizince bir resmini isteriz, komple RGB kasalar çok tatlı oluyorlar![]()
[Alındı] i7 8700K ve MSI GTX 1080 Ti SistemSistem hayali bir sistem ise neden yardım edeyim ki? Neden vaktimi boşa harcayım. O yüzden sordum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.