1080 Ti sistem toplama

Kusura bakma ama, bu zaman da böyle sistem dizmek ya hayal ürünüdür ya da çok zengin biri olmalısız:) İş içinmi PC diziyor dediniz?

Hocam arkadaş öneri istemiş, sistemin hayal olup olmadığı veya arkadaşın zengin olup olmaması sizi neden bu kadar ilgilendiriyor ki?
Bu arada hocam dizince bir resmini isteriz, komple RGB kasalar çok tatlı oluyorlar :D

Hocam arkadaş öneri istemiş, sistemin hayal olup olmadığı veya arkadaşın zengin olup olmaması sizi neden bu kadar ilgilendiriyor ki?
Bu arada hocam dizince bir resmini isteriz, komple RGB kasalar çok tatlı oluyorlar :D

Tamamdır ekip bi tamam olsun resmini yüklerim :)
Hepsini sipariş ettim, şimdi geriye masa koltuk kaldı

Sistem hayali bir sistem ise neden yardım edeyim ki? Neden vaktimi boşa harcayım. O yüzden sordum

Arkadaşlar selam, psu ve işlemci soğutucu dışındaki diğer parçalar geldi, masa sandalye sipariş ettim ayrıca bir de onları bekliyorum. Bitince tekrar güncelleyeceğim [emoji1327]‍♂️

IMG_9515.JPG
IMG_9515.JPG
IMG_9516.JPG

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı