1080 Ti sisteme sıvı soğutma ve kasa önerisi

• Konuyu başlatan UtuK
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 579

UtuK

Decapat
Daha fazla  
Sistemim şöyle:

Ekran kartı GTX 1080 Ti,
Anakart ASUS Z270F,
İşlemci i7 7700K,
RAM 8x8 16 GB CL16 3200MHz,
600W +80 PSU.

Sizden ricam kasa ve sıvı soğutma önerir misiniz? Kasa böyle buz gibi olsun istiyorum, şimdiden teşekkürler.

Ne yapacaksın o işlemciye sıvı soğutma?
Kasada soğuk olsun diye alıyorsan sıvı soğutmada sadece kasanın içi soğuk olsun diyorsan.
Arçelik, profile gibi buzdolabı firmalarına bakmanı öneririm oraya sistemini montajlarsın.
O işlemciye hava soğutma dışı soğutma takmak saçma ve para ziyanı.

Ne yapacaksın o işlemciye sıvı soğutma?
Kasada soğuk olsun diye alıyorsan sıvı soğutmada sadece kasanın içi soğuk olsun diyorsan.
Arçelik, profile gibi buzdolabı firmalarına bakmanı öneririm oraya sistemini montajlarsın.
O işlemciye hava soğutma dışı soğutma takmak saçma ve para ziyanı.

Ne yapacağından size ne? Alaya alınacak konu nedir? Öneri istemiş yorum istememiş sizden, önerinizi yapıp geçin öneriniz yoksa da boş laf kalabalığı yapmayın bence. Parayı veren siz misiniz? Sistem sizin mi? İster buz gibi yapar kasasını ister mangal ateşinin üstünde kullanır çok boş yorumlar yapılıyor bazen. En kötü paranı çöpe atarsın gerek yok yazıp geçilebilir.

Şunlara bakabilirsiniz,

Bunlar orta düzey,

Şunlar üst düzey. (Piyasanın kralları. :))

Sistemim şöyle:

Ekran kartı GTX 1080 Ti,
Anakart ASUS Z270F,
İşlemci i7 7700K,
RAM 8x8 16 GB CL16 3200MHz,
600W +80 PSU.

Sizden ricam kasa ve sıvı soğutma önerir misiniz? Kasa böyle buz gibi olsun istiyorum, şimdiden teşekkürler.

Sistem zaten eski nesil hiç gerek yok.

Sistem zaten eski nesil hiç gerek yok.

Ekran kartı falan ısınsın istemiyorum fazla o yüzden kasayı soğutmamda ne kullanmam gerekir.

Şunlara bakabilirsiniz,

Bunlar orta düzey,

Şunlar üst düzey. (piyasanın kralları. :))

Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı