1080 Ti'dan 3070/3080'e geçmek mantıklı olur mu?

Bence toplu bir değişikliğie gidersen daha iyi olur senin için bu sistemin upgrade edilmesi gereken şeyler var özellikle RAM'leri değiştirebilirsin.

Bence toplu bir değişikliğie gidersen daha iyi olur senin için bu sistemin upgrade edilmesi gereken şeyler var özellikle RAM'leri değiştirebilirsin.
Kesinlikle daha iyi olur ancak hepsine birden bütçem kesinlikle çıkışmaz. Monitör ve 3070 alayım desem başka bir çöp koyamam o kasaya uzun bir süre.

O halde ilk etapta RAM'leri güncelleyip 2K bir monitör alıp keyfime bakıp 4000 serisini bekleyeyim. Gereksiz para harcamak istemiyorum şu dönemde.

Anakartın 4000 MHz destekliyor sanırım. 2400'den 4000'e geçmek inanılmaz performans artışı sağlayabilir.
Monitör almanız bu sistemle bence de şart.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Intel'de durumlar nasıl olur bilemiyorum

Forumda baktım ancak göremedim. Bu sistem ile ramleri nasıl O.C ve kaç mhz'e kadar O.C yapabilirim acaba?
Bu arada ram CORSAIR VENGEANCE LPX DDR4 O.c için ne kadar uygun bilmiyorum

Forumda baktım ancak göremedim. Bu sistem ile RAM'leri nasıl O.C ve kaç MHz'e kadar O.C yapabilirim acaba?
Bu arada RAM Corsair Vengeance LPX DDR4 O.c için ne kadar uygun bilmiyorum.

Hocam izlediğim bir video da 2400'den 3000 MHz'ye kadar OC yapabildi. BIOS ayarlarından yapılıyor.

Hocam izlediğim bir video da 2400'den 3000 MHz'ye kadar OC yapabildi. BIOS ayarlarından yapılıyor.
Bende denedim biosa girip ancak 2400'den bir adım yukarı çıkarsam bile başlangıçta oc profili hatalı gibisinden bir hata alıyorum anlayacağınız yapamadım

Bende denedim BIOS'a girip ancak 2400'den bir adım yukarı çıkarsam bile başlangıçta OC profili hatalı gibisinden bir hata alıyorum anlayacağınız yapamadım.

Bellekler bu desteği sağlamıyor olabilir. Hem yükseltseniz bile en fazla 3000 MHz'ye yükseltebilirsiniz. İyi değer ama anakart desteklerken 4000 MHz alıp sistemi bir canlandırmak en doğrusu.

Bellekler bu desteği sağlamıyor olabilir. Hem yükseltseniz bile en fazla 3000 MHz'ye yükseltebilirsiniz. İyi değer ama anakart desteklerken 4000 MHz alıp sistemi bir canlandırmak en doğrusu.
peki hocam cl 16 ile 18 arsında çok fark olur mu fiyat farkı var çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…