1080p 144Hz 1ms IPS panel monitör tavsiyesi

Friedhelm

Kilopat
Maksimum bütcem 2000 TL aklımda.
https://www.hepsiburada.com/acer-kg...-full-hd-monitor-um-ux1ee-s01-p-HBV00000RUUJU modelleri var, hem oyun oynayacağım hem de dizi video falan izliyeceğim. Sizin tavsiyeniz var mı bu 2 model nasıldır? İyi midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI olanı önermem.

Attığınız acer modelde de şu şekilde, monitör güzel ancak ölü piksel çıkarsa 3 ten fazla olmadığı sürece iade almıyorlar. Bir arkadaşım bu durumu yaşadı.

Bunu öneririm harika bir monitördür:

Arkadaşlar bir de ben bu MSI monitörü aldıktan sonra DP kablosuda alacağım.
ibit.ly/yMLa 1080p 144Hz ve G-SYNC açmak için iyi midir sizce? Başka Display Port tavsiyesi verebilecek var mı?

MSI olanı önermem.

Attığınız acer modelde de şu şekilde, monitör güzel ancak ölü piksel çıkarsa 3 ten fazla olmadığı sürece iade almıyorlar. Bir arkadaşım bu durumu yaşadı.

Bunu öneririm harika bir monitördür:
Bunu bilmiyordum hocam bilgilendim o zaman LG ya da AOC öneririm ben illa İPS panel alacaksanız.
Bu monitörde gayet iyi diye biliyorum.

Son düzenleme:
Bunu bilmiyordum hocam bilgilendim o zaman LG ya da AOC öneririm ben illa İPS panel alacaksanız .
Bu monitörde gayet iyi diye biliyorum.
Bu model güzel ancak VA panel. IPS panel daha iyidir.
Arkadaşlar bir de ben bu MSI monitörü aldıktan sonra DP kablosuda alacağım.
ibit.ly/yMLa 1080p 144Hz ve G-SYNC açmak için iyi midir sizce? Başka Display Port tavsiyesi verebilecek var mı?
MSI monitörü almayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı