1080p için 27" vs 24"

troyn666

Kilopat
Dün akşam indirimde,
Bu ürünü 1700 liraya sipariş ettim. Hala hazırlanma aşamasında olduğu için hazır fırsatım varken size sormak istedim.

İkinci seçeneğim ise bu monitördü. 27" olanı indirimde görünce onu aldım.

Sizce 1080p için 27" çok mu büyük?

Genel olarak FIFA, pes, GTA gibi oyunlar oynuyorum FPS oyunu hiç oynamam. Fikriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün akşam indirimde,
Bu ürünü 1700 liraya sipariş ettim. Hala hazırlanma aşamasında olduğu için hazır fırsatım varken size sormak istedim.

İkinci seçeneğim ise bu monitördü. 27" olanı indirimde görünce onu aldım.

Sizce 1080p için 27" çok mu büyük?

Genel olarak FIFA, pes, GTA gibi oyunlar oynuyorum FPS oyunu hiç oynamam. Fikriniz nedir?

FPS oyunu oynamayacaksanız 27 inç daha çok keyif verecektir bence.

24", 27"e göre daha sağlıklı bir görüntü sağlayacaktır.

Tamamen bakış mesafeniz ile alakalı. 55 - 60cm'den yakını için 27" 1080p pek önermem.

24", 27"e göre daha sağlıklı bir görüntü sağlayacaktır.

Masanın derinlik mesafesi 50cm masayla benim aramdada 10cm olduğunu düşünürsek yaklaşık 60cm civarı mesafeden bakacağım ve dediğim gibi genelde film izlemek ve FİFA, PES gibi oyunları oynamak için kullanacağım. Açıkcası 27'' e karşı çok hevesim var ama diyorsanız ki 24'' ile daha rahat edersin iptal edip 24'' olanı sipariş edeceğim kalan 300 liranın üstüne de para ekleyip m2 ssd alıcam sizce 27'' mi 24'' mi? 60cm den ve söylediğim oyunları göze alırsak.

1080P için 24" inç sınırdır. 27"de pikseller daha belirginleşmeye başlıyor.
27" istiyorsanız 2K monitörlere yönelin derim.

Masanın derinlik mesafesi 50cm masayla benim aramdada 10cm olduğunu düşünürsek yaklaşık 60cm civarı mesafeden bakacağım ve dediğim gibi genelde film izlemek ve FİFA, PES gibi oyunları oynamak için kullanacağım. Açıkcası 27'' e karşı çok hevesim var ama diyorsanız ki 24'' ile daha rahat edersin iptal edip 24'' olanı sipariş edeceğim kalan 300 liranın üstüne de para ekleyip m2 ssd alıcam sizce 27'' mi 24'' mi? 60cm den ve söylediğim oyunları göze alırsak.
Hocam eğer 27" için hevesliyseniz ve sipariş verdiyseniz iptal etmeyin, 60 cm 27" için ideal bir uzaklık fakat yakından baktığınızda pixeller belirgin halde göreceksiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı