1080p konsol önerisi

• Konuyu başlatan egod
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 185

egod

Centipat
Daha fazla  
Selamlar. FIFA Ultimate Team oyuncusuyum. Bilgisayarda hileden gına geldi. Konsol alacağım. Monitörüm 1080p. Xbox Series S yeter mi, PS5 mi alayım?

Selamlar. FIFA Ultimate Team oyuncusuyum. Bilgisayarda hileden gına geldi. Konsol alacağım. Monitörüm 1080p. Xbox Series S yeter mi, PS5 mi alayım?
Fifa için PS Tavsiye ederim hemde Series S den iyi.

Eğer özel oyun oynama düşüncen yoksa Series S tavsiye ederim ama bazı oyunlarda ufaktan yetersiz kalmaya başlayabilir, ikinci el olarak 9-10 bin civarına bulabilirsin. Kendim de kullanıyorum gayet memnunum.Eğer alırsan da PS5 lerin kronik arıza verdiği söylentileri çok,dikkat et.

PS5 al kesinlikle, Series S alınmaz bu fiyata.

PlayStation 5 Slim falan almayın çoğunda ısınma sorunu var Series S alınmaz PlayStation 5 Pro gereksiz alıyorsanız Xbox Series X veya kalın kasaların son sürümleri en stabili onlardan öneririm PS 5 için.

PlayStation 5 Slim falan almayın çoğunda ısınma sorunu var Series S alınmaz PlayStation 5 Pro gereksiz alıyorsanız Xbox Series X veya kalın kasa CD'li PS 5
Öyle bi sorun yaşamadım şuana kadar, yatay şekilde kullanırsanız sizde yaşamazsınız tahminimce.

Series X in en ucuz sıfırı 38k, komedi cidden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı