Konsol önerisi

hocam bitirin şu kavgayı harbiden. gereksiz uzadı
Tavsiyem şu hocam mümkün mertebe gidip gelmesi rahat olan bir ülkeye gidip oradan almanız. Bozulursa falan garantisine götürmeniz daha rahat olur. Pahalı alet sonuçta komple garantisiz almak istemezdim şahsen.

Tavsiyem şu hocam mümkün mertebe gidip gelmesi rahat olan bir ülkeye gidip oradan almanız. Bozulursa falan garantisine götürmeniz daha rahat olur. Pahalı alet sonuçta komple garantisiz almak istemezdim şahsen.
Ara sıra Almanya ya giden tanıdık var hocam ona aldırmayı düşünüyorum uygun bi zamana denk gelirse.

O çok daha iyi olur. Öyle yapın derim. Pro güzel cihazdır uyguna bulunursa üzmez. Özellikle yüksek çözünürlüklü bir Tv varsa daha da iyi olur.
Hocam kullandığım pc 1 yıllık ve güçsüz bi bilgisayar değil yani 3070ti. Ya cidden ben konsol adamıymışım yani. Yatarak TV den oynaması bambaşka ve pc sunucuları rezalet ötesi. GTA Pubg gibi oyunlarda falan hileden geçilmiyo sürekli bi bağlantı hatası drop girmesi falan çok sıkıyo adamı. Bide Fifa gibi oyunlar hiç konsol daki gibi değil. bide sırf GTA 6 için de pro alırım yani :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı