Onlar ithalatçı garantili diye güvenemiyorum. Bir kere alacağım o da Bilkom garantili olsun.GTA 6
usta sahibinden de 30 civarına pro var gidip inceleyip almayı düşünüyorum şahsen
Onlar ithalatçı garantili diye güvenemiyorum. Bir kere alacağım o da Bilkom garantili olsun.GTA 6
usta sahibinden de 30 civarına pro var gidip inceleyip almayı düşünüyorum şahsen
Hocam ben 2.el önermem şahsen. Kutulu diye satıyorlar biliyorum ama bence yurtdışından bir tanıdığınızın ya da sizin gidip getirmeniz daha iyi olur.GTA 6
benim kaynağımı beğenmedin
''Millet yalan mı söylüyor'' diyen adam benim söylediklerime inanmıyor. Tamam dostum haydi öteye konu sahibine faydada bulunmaya çalışıyorum.Kaynağını beğenmemişmişim. Tek kaynak göstermedin şu konuşmada. Tek link yok. Hepsi senin uydurmaların.
hocam bitirin şu kavgayı harbiden. gereksiz uzadıKaynağını beğenmemişmişim. Tek kaynak göstermedin şu konuşmada. Tek link yok. Hepsi senin uydurmaların.
15235235324534534 tane linki konuyu sana yalan söylemek için ben açtım di mi''Millet yalan mı söylüyor'' diyen adam benim söylediklerime inanmıyor. Tamam dostum haydi öteye konu sahibine faydada bulunmaya çalışıyorum.
Tavsiyem şu hocam mümkün mertebe gidip gelmesi rahat olan bir ülkeye gidip oradan almanız. Bozulursa falan garantisine götürmeniz daha rahat olur. Pahalı alet sonuçta komple garantisiz almak istemezdim şahsen.hocam bitirin şu kavgayı harbiden. gereksiz uzadı
Ara sıra Almanya ya giden tanıdık var hocam ona aldırmayı düşünüyorum uygun bi zamana denk gelirse.Tavsiyem şu hocam mümkün mertebe gidip gelmesi rahat olan bir ülkeye gidip oradan almanız. Bozulursa falan garantisine götürmeniz daha rahat olur. Pahalı alet sonuçta komple garantisiz almak istemezdim şahsen.
O çok daha iyi olur. Öyle yapın derim. Pro güzel cihazdır uyguna bulunursa üzmez. Özellikle yüksek çözünürlüklü bir Tv varsa daha da iyi olur.Ara sıra Almanya ya giden tanıdık var hocam ona aldırmayı düşünüyorum uygun bi zamana denk gelirse.
Hocam kullandığım pc 1 yıllık ve güçsüz bi bilgisayar değil yani 3070ti. Ya cidden ben konsol adamıymışım yani. Yatarak TV den oynaması bambaşka ve pc sunucuları rezalet ötesi. GTA Pubg gibi oyunlarda falan hileden geçilmiyo sürekli bi bağlantı hatası drop girmesi falan çok sıkıyo adamı. Bide Fifa gibi oyunlar hiç konsol daki gibi değil. bide sırf GTA 6 için de pro alırım yaniO çok daha iyi olur. Öyle yapın derim. Pro güzel cihazdır uyguna bulunursa üzmez. Özellikle yüksek çözünürlüklü bir Tv varsa daha da iyi olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.