Konsol önerisi

GTA 6
Ben anlamıyorum millet takmış o paraya konsol alınmaz diye. Ben de hayatımda ilk defa konsol alacağım insanın hevesini kursağında bırakıyorlar. İnsanın parası varsa gider alır abi size ne. iPhonelara 80-100 bin veriyoruz bir şey olmuyor da Playstation'a verince niye gözünüze batıyor. Ben de senin gibi araştırmadayım yurt dışından almayla uğraşmayacağım ve sanırım Slim alacağım. Konu açmıştım biris öyle önerdi.
usta sahibinden de 30 civarına pro var gidip inceleyip almayı düşünüyorum şahsen

Ben anlamıyorum millet takmış o paraya konsol alınmaz diye. Ben de hayatımda ilk defa konsol alacağım insanın hevesini kursağında bırakıyorlar. İnsanın parası varsa gider alır abi size ne. Size bilgisayar mı alalım PS mi diye sormuyoruz. iPhonelara 80-100 bin veriyoruz bir şey olmuyor da Playstation'a verince niye gözünüze batıyor. Ben de senin gibi araştırmadayım yurt dışından almayla uğraşmayacağım ve sanırım Slim alacağım. Konu açmıştım birisi öyle önerdi aklıma da yattı. Pro oyun fiyatları ve ikinci konsol alırsam fazla gelir bütçeye.
iPhone'un bir alternatifi var mı? Konsolun bilgisayar gibi çok daha mantıklı bir alternatifi var. iPhone'un var mı?

Ben anlamıyorum millet takmış o paraya konsol alınmaz diye. Ben de hayatımda ilk defa konsol alacağım insanın hevesini kursağında bırakıyorlar. İnsanın parası varsa gider alır abi size ne. iPhonelara 80-100 bin veriyoruz bir şey olmuyor da Playstation'a verince niye gözünüze batıyor. Ben de senin gibi araştırmadayım yurt dışından almayla uğraşmayacağım ve sanırım Slim alacağım. Konu açmıştım biris öyle önerdi.
Al geç dostum bunun gibi tipler çok var. Konsol alma PC al diye her konu altına koşuyorlar. Sanki konu sahibi tek hücreli de pc almak aklına gelmemiş gibi davranıyorlar. Adam o konforu keyifi istiyor seni ne bağlar?

Var. Samsung Xiaomi gibi güçlü rakipleri var. Çok komik bir örnek oldu gerçekten yırtıldım gülmekten. Piyasada milyar telefon var İphone'la aşık atan.
Playstationun alternatifi Xbox demek gibi bir şey. Xiaomi bağırttı. Samsung'un iPhone rakipleri kaç dolardan çıkıyormuş bak bakalım.

Ne var?

Aynen kanka upscale etmiyor ya millet yalan söylüyor. Gerçeği kabul edemeyen adamsın oğlum sen.
Bilader ya kafadan sorunun var ya da gerçekten kışkırtmak için yapıyorsun. Demin drift sorunu yok kullanıyorum dediğimde benim kaynağımı beğenmedin de şimdi millet yalan mı söyleyecek mi oldu? Hadi oradan.

Bilader ya kafadan sorunun var ya da gerçekten kışkırtmak için yapıyorsun. Demin drift sorunu yok kullanıyorum dediğimde benim kaynağımı beğenmedin de şimdi millet yalan mı söyleyecek mi oldu? Hadi oradan.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamam kanka 🥴🥴🥴🥴

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı