1080P monitör için ekran kartı tavsiyesi

Galax iyi herhalde hocam onu tercih edicem.. Gtx 970 de vram sorunu varmış felan deniliyor hocam normalde uygun olsun diye onu alıcaktım..
 
Ya hocam onlar kullanmayan sadece kulaktan duyma insanlar. Tamam doğru VRAM sorunu var o da şöyle: Ekran kartı normalde 4GB. Bunun 0,5 GB'lik yani 500MB'lik kısmını düzgün kullanamıyor, yavaş çalışıyor o kısım. Ayrıca evet en çok Coil Whine bu kartta ve MSI olan modelinde çıktı çünkü GTX970 olağanüstü ilgi gördü ve en çok MSI olanı alındı. Bu yüzden Coil Whine'ye rastlandı. Coil Whine her kartta çıkabilir bu biraz şans işi. Ayrıca o VRAM sorununu büyüten arkadaşlara 1080P'de 4GB'yi aşan oyunları sorsan bir elin parmağı kadar cevap veremez. Bütçe varsa kesinlikle EVGA veya GALAX 'HOF' alın. Bakın özellikle söylüyorum GALAX HOF alın. En iyi GTX970'i HOF yapmıştır. Ayrıca en iyi GTX980'de EVGA GTX980 KİNGPİN'dir. KINGPIN'de fazladan güç girişi bulunmakta. Yani olağanüstü O.C potansiyeli var. EVGA ve GALAX çok kaliteli parçalar kullanıyor, O.C potansiyeli fazla oluyor ve 'faz' sayısı daha fazla.

Bakın bu KINGPIN:
Evga GTX980 KINGPIN ACX 2.0+ GDDR5 4GB 256Bit DX12 Nvidia GeForce Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

Bu ise HOF:
Galax Nvidia GeForce GTX 980 HOF 4GB 256Bit GDDR5 (DX12) Fiyatı
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı