1080p Monitör Seçimi

Son olarak
ViewSonic 21.5” VX2257-mhd – FreeSync 1ms 75 Hz mi alayım yoksa onerebileceginiz baska monitör varmi

Bu arada kalmak kadar kötü birsey yok

Bunun vx238h ile farkı nedir?

Kardeşim bu monitör'ü beğendim. Bunu alma diyen arkadaslarim varsa sebeblerini söyleyerek iletirse memnun olurum. @emin99

Kardeşim bu monitör'ü beğendim. Bunu alma diyen arkadaslarim varsa sebeblerini söyleyerek iletirse memnun olurum. @emin99
Kardeş ben ıps ve tn panel arasındaki fark ile ilgili videolar izledim bir bak istersen.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Monitore 1000tl gibi bir bütçe ayiramam ilk başlangıçta da alacagim sistemi yazdım eger bu monitör'ü secersem diger bileşenlere göre çok üst seviye kalir. Ama genede teşekkür ederim

Eger 500-600TL arası bir monitör onerme imkanın varsa onerebilirsin.
@Semih Sayılgan

Bende o monitörü almayı düşünüyorum. Technopat büyük abisinin incelemesini yapmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…