1080p Monitör Seçimi

Kardeş ben ıps ve tn panel arasındaki fark ile ilgili videolar izledim bir bak istersen.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

LCD monitörler TN mi oluyor yani

AOC G2250VWQ6 21.5" 1ms (Analog+HDMI+Display) Full HD Sanırım bu monitorde karar kıldım @emin99 arkadaşa teşekkürler. önerilere açığım genede yorumlarınızı bekliyorum

LCD monitörler TN mi oluyor yani

AOC G2250VWQ6 21.5" 1ms (Analog+HDMI+Display) Full HD Sanırım bu monitorde karar kıldım @emin99 arkadaşa teşekkürler. önerilere açığım genede yorumlarınızı bekliyorum

60 hz ile 75 hz arasında çok fark yok hissedeceğinizi zannetmem. 1080p 144hzye bütçeniz el vermiyorsa bu monitörü almanızı öneririm. Viewsonic VX2263SMHL 21.5" 2ms (Analog+HDMI/MHL) Full HD IPS Fiyatı Sinerjide 480 tl şuan.

Hem Ips panel hemde monitör ayarlarından 2ms yapabiliyorsunuz gayet güzel. En iyi f/p monitörlerdendir.

60 hz ile 75 hz arasında çok fark yok hissedeceğinizi zannetmem. 1080p 144hzye bütçeniz el vermiyorsa bu monitörü almanızı öneririm. Viewsonic VX2263SMHL 21.5" 2ms (Analog+HDMI/MHL) Full HD IPS Fiyatı Sinerjide 480 tl şuan.

Hem Ips panel hemde monitör ayarlarından 2ms yapabiliyorsunuz gayet güzel. En iyi f/p monitörlerdendir.
zaten yaz sonunda alacağım için sadece bilgi edinme amaçlı açtım bu konuyu sizin önerinizide dikkate alacam saolun.

konu dışı olacak ama elimde laptop var garantili bunu satmak istiyorum nerden satma imkanım olur yardımcı olursanız tekrar sevinirim.

Çünkü bana en yakın yer burası. Gidip bir bilgisayarcıdan alıyorum. Oda buradan getiriyor. Ve ölü piksel kontrolünü direk burada yaparım. Vatandan alsak çalışanlar bir tuhaf. Kontrol edelim desek oradaki kalabalıkta bişe bakamazlar. Biz bakarız deyip akşam gelin derler.
Sizce bu siteden oyun için hangisi idealdir?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı