1080p Monitör Seçimi

Son olarak
ViewSonic 21.5” VX2257-mhd – FreeSync 1ms 75 Hz mi alayım yoksa onerebileceginiz baska monitör varmi

Bu arada kalmak kadar kötü birsey yok

Bunun vx238h ile farkı nedir?

VX238H TN panel ve 1ms tepki süresi sunuyor. Eğer profesyonel FPS oyuncusu isen bu monitörü almalısın.
VX239H ise IPS panel. Bunun sonucunda 5ms tepki süresi veriyor. Profesyonel FPS oyuncusu isen 1ms ile 5 ms arasındaki farkı hissedebilirsin. Bu durumda 1ms olan modeli almalısın.
Fakat IPS panel renkleri daha canlı verecektir. Film izleme, internet kullanımı, günlük kullanımda TN panelden çok daha canlı renkler verecek, daha keyifli bir deneyim sunacaktır. Seçim senin.

Kardeşim bu monitör'ü beğendim. Bunu alma diyen arkadaslarim varsa sebeblerini söyleyerek iletirse memnun olurum. @emin99
Kardeş ben ıps ve tn panel arasındaki fark ile ilgili videolar izledim bir bak istersen.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Monitore 1000tl gibi bir bütçe ayiramam ilk başlangıçta da alacagim sistemi yazdım eger bu monitör'ü secersem diger bileşenlere göre çok üst seviye kalir. Ama genede teşekkür ederim

Bütçenizi biraz daha arttırıp 1000 lira gibi bir fiyata 144hz 1ms monitör öneririm. Ben BenQ 24" XL2411Z 1ms/144Hz Full HD Gaming Led Monitör bu monitörün siparişini verdim, elimde olduğunda detaylı incelemesini inşallah sizlerle paylaşacağım.

Eger 500-600TL arası bir monitör onerme imkanın varsa onerebilirsin.
@Semih Sayılgan

Bende o monitörü almayı düşünüyorum. Technopat büyük abisinin incelemesini yapmıştı.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı