1080P monitörde görüntü bulanık

Mert taşpınar

Hectopat
Katılım
20 Ağustos 2018
Mesajlar
45
1080P monitör aldım herhangi bir siteden video film falan izlerken görüntü kalitesi çok kötü geliyor. Video 1080P'de oynatıyorum DP kablo bağlı acaba ekran kartından falan yapmam gereken bir şey mi var bilemiyorum.
Monitör: Game Booster 27 GB-2779CF
DP kablosu kutusundan çıkan kablodur.
Ekran kartı: ASUS STRIX RX560 4 GB gdr5 128 Bit.
 
Senin otoya alman önemli değil. Masaüstü cam gibiyse zaten ekranda sorun yok demektir. İnternetin kötü olduğunda sen 1080P'ye bile çeksen, platform o internet hızı ile o videoyu oynatmaya zorlar bu da çözünürlüğün düşmesi demektir.
Hatta internetin iyi olabilir fakat platformların sunucularında sıkıntı vardır 1080P sunamaz o an için yine aynı şeyle karşılaşırsın. İnternet üzerinden yaptığın denemeler sağlıklı değildir onu anlatmak istiyorum.
1080P kısada olsa bir videoyu indirip yerel disk üzerinden test yaparsan sorununu çözebilirsin.

Teşekkürler bu güzel yorumun için sorun benim monitörüm de değilmiş içim rahatladı :D.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı