1080p sistem toplama tavsiyesi

reis95

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Sizden sistem toplama için yardım isteyeceğim. Aslında aklımda var birkaç kombin ama farklı veya atladığım kısımlar olabilir.

Sistemi kendime toplamayacağım. Dayımın oğlu bilgisayar oynamayı seviyor ama durumları iyi değil. Zaten benim bilmem kaç sene önce topladığım kasa var GTX 970'li malum yetmiyor ona yeni oyunlar açarken. Bende çok varlıklı birisi değilim gücüm 1080P'ye yeter. Ona hediye bir kasa yapmak istiyorum.

Bilgisayardan çok anlamıyor yeğenim. O yüzden AMD ekran kartlarına biraz korkarak yaklaşıyorum. Şu an her ne kadar sorunları düzeltmiş olsa bile eski kartlarda sorunlar var. Ama en mantıklı AMD ekran kartlarıyla kurmak gerekiyor ise öyle yaparım.

Son düzenleme:
İşlemci: Intel Core i5-12400F veya Ryzen 5 5600
RAM: 16 GB (2x8GB) DDR4 3600MHz
Anakart: B660 (Intel) veya B450/B550 (AMD)
Depolama: 1TB NVMe SSD
Güç Kaynağı: 600W 80+ Bronze veya Gold
Ekran Kartı: GTX 1080 Ti

Yaklaşık 15-20 bin TL arası bir sistem

İsterseniz detaylı bir sistem önerisi yapabilirim

Biraz yüzeysel oldu bu

Merhaba arkadaşlar.

Sizden sistem toplama için yardım isteyeceğim. Aslında aklımda var birkaç kombin ama farklı veya atladığım kısımlar olabilir.

Sistemi kendime toplamayacağım. Dayımın oğlu bilgisayar oynamayı seviyor ama durumları iyi değil. Zaten benim bilmem kaç sene önce topladığım kasa var GTX 970'li malum yetmiyor ona yeni oyunlar açarken. Bende çok varlıklı birisi değilim gücüm 1080P'ye yeter. Ona hediye bir kasa yapmak istiyorum.

Bilgisayardan çok anlamıyor yeğenim. O yüzden AMD ekran kartlarına biraz korkarak yaklaşıyorum. Şu an her ne kadar sorunları düzeltmiş olsa bile eski kartlarda sorunlar var. Ama en mantıklı AMD ekran kartlarıyla kurmak gerekiyor ise öyle yaparım.

Bütçe ne hocam.

İşlemci

• AMD Ryzen 5 5600
RAM
  • G.Skill Ripjaws V 16 GB (2x8GB) DDR4 3600MHz
Anakart
  • MSI B450 Tomahawk Max II
  • ASUS TUF B550-Plus
SSD
  • Samsung 970 EVO Plus 1TB NVMe SSD
PSU
  • Corsair CV650 80+ Bronze