1080p TV'de Mause Dalgalanma

Gökmenbasbug

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. 1080p plazma ile mausla oynadıgım'da mause yavaş hareket ediyor, fakat oyunda da en ufak takılma ve kasma yok. Diger yandan 1600x1200 monitörümle oynadıgım zaman mause normal çalışıyor. Arkadaşlar ne tavsiye edersiniz yeni bir mause mu almam gerek en hızlısından :) Teşekkür ederim şimdiden.

Not: Mause algılayıcı kasanın yanındayken iyi algılıyor... diger yandan mause çekmiyor ve kopmalar yaşanıyor.
Mause model : Logitech M185

Recep Baltaş Yardımcı olabilirmisiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun nedeni TV'nin yüksek Input Lag değeri. Yani fare hareketlerinin ekrana ulaşması çok zaman alıyor ve bu da sana takılma ihssi veriyor. TV'ler oyun için tasarlanmadığından bu konuda yapabileceğin bir şey yok. Farklı port dene ya da TV'yi varsa oyun moduna al ama devasa bir değişiklik olacağını sanmıyorum.

Recep Baltaş Yardımınız için tekrar teşekkürler güzel bir bilgiydi. Bir kaç problemim daha olucak bu konu üzerinde. Şimdi bazı oyunlarda biraz daha normal çalışıyor o neden oluyor peki. birde plazma buyuklugunde pc uyumlu monitörler oluyormu ?

Plazma büyüklüğünde monitör görmedim olsa bile fiyatları yüksektir. Input Lag'i düşük olan bir TV tercih edebilirsiniz. Plazma değilde LED olabilir. Samsung'un çoğu modelinde Oyun Modu var bu da gecikmeyi azaltan bir özellik.

Plazma büyüklüğünde monitör görmedim olsa bile fiyatları yüksektir. Input Lag'i düşük olan bir TV tercih edebilirsiniz. Plazma değilde LED olabilir. Samsung'un çoğu modelinde Oyun Modu var bu da gecikmeyi azaltan bir özellik.
Hocam bendeki plazma led + samsung markası dediginiz gibi... Nereden yapabilirim oyun modunu aktif.

Modeli ne kullanma kılavuzunda yazıyordur büyük ihtimal. Ayrıca Oyun Modu yoksa yada tatmin etmezse VGA kablo ile görüntüyü aktarmayı deneyebilirsiniz. Lag büyük ihtimal azalacaktır VGA kablo ile.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı