bence geçin hocam hemenMerhaba RTX 4070 ekran kartım var ve bir süredir 1080p monitör kullanıyorum ve 2K ya geçmek mantıklı olacak mıdır?
Oyun(özellikle oyun), film, dizi gibi aktiviteleri çok yapıyorum. Sizce değer mi 2K ya geçmeye?
Öyle bir kart için zaten 2K önerilir.Merhaba RTX 4070 ekran kartım var ve bir süredir 1080p monitör kullanıyorum ve 2K ya geçmek mantıklı olacak mıdır?
Oyun(özellikle oyun), film, dizi gibi aktiviteleri çok yapıyorum. Sizce değer mi 2K ya geçmeye?
Değer tabiki.Sizce değer mi 2K ya geçmeye?
hocam bende konu açtım bakar mısınız ?4070'in gücü 1440p'de yüksek tazeleme oranı için ucundan yakalıyor. He siz daha çok AAA oyun oynuyorsanız düşünülebilir ama ben 1080p için daha uzun ömürlü olduğunu düşünüyorum.
hocam ciddi farklar oluyor bide işlemcinizi belirtirmisinizMerhaba RTX 4070 ekran kartım var ve bir süredir 1080p monitör kullanıyorum ve 2K ya geçmek mantıklı olacak mıdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.