- Makaleler
 - 5

Benim oynadığım oyunlar COD (Warzone ve hardcore search&destroy modları), Bf5, R6 Six Siege ve az da olsa Pubg. FPS'em 90-100 arası olunca bile beni rahatsız ediyor.
Benim oynadığım oyunları 2k 144 HZ bir monitörde oynamak için RTX 2070 Super veya dengi bir kart lazım.
Oyun tercihlerin ve beklentilerine göre seçimini belirlemelisin.

Benim oynadığım oyunları 2k 144 HZ bir monitörde oynamak için RTX 2070 Super veya dengi bir kart lazım.
Oyun tercihlerin ve beklentilerine göre seçimini belirlemelisin.
27 inch 1080p monitörde eğer kavisli seçersen durumu biraz kurtarır. 27 inch düz monitöre göre daha küçük görünüyor kavisliler. Aynı boyuttaki kağıda kavis vermek için ortadan geriye çektiğini düşün. Algı meselesi benim bahsettiğin.Hocam bence 27'' olayını anlamanın en güzel yolu bizzat deneyip görmektir. İllaki mağazalarda veya bir arkadaşınızın evinde deneme şansı bulursunuz. Daha önce denemedim ama televizyon mantığı gibi uzaktan bakma olayı pek iyi olmayabilir. Neden derseniz sizin de dediğiniz gibi masa veya oda düzenine aykırı olabilir. Her şeyi geçtim 27'' monitör, çoğumuzun evindeki televizyonlara oranla çok küçük. Uzaktan bakmak güzel bir oyun deneyimi yaşatır mı o monitöre emin değilim.