10900KF vs 5800X

Hocam ben size önermiştim. Aşağıdan tekrar alıntılıyorum.
Hocam bu anakart ve soğutucu 10900KF'yı besler mi rahat? Gerçekten hiçbir bilgim yok anakart ve soğutucular hakkında.
8+4 maalesef yok. Ona da 800 TL ayırdım. Eğer adam akıllı besleyecek anakart ve soğutucuyu 6500'e sığdırabilirsem alacağım ama bütçeyi geçersem o zaman sıkıntı.

Kesinlikle @BerkayZ87 hocama katılıyorum, 10900KF alırsan sırf anakartta fazladan 1000 lira vereceksin, üstüne çok daha fazla güç tüketecek, üstüne onun için gidip soğutmaya daha fazla vereceksin...
5800X al geç, yanına Tomahawk Max alırsın, hatta madem o kadar istiyorsun gider 360'lık Galahad alırsın ucundan ufak bir OC ile daha az ısınırken parçalarsın 10900KF'yi.

Arkadaşın dediği çok mantıklı. İkinci el de, garantisi devam eden, fiyatı uygun olan ürünler var. Elde görüp alma şansınız varsa bu şekilde öneririm kesinlikle.

Hocam bütçeme sığan en iyisini almak istiyorum. Herkes 10900KF diyor. Eğer adam akıllı besleyecek anakart ve soğutucuyu 6500'e sığdırabilirsem alacağım ama bütçeyi geçersem o zaman sıkıntı.
Hocam çok iyi fiyat. Anakart ve soğutucu ne öneriyorsunuz?

ASRock Z490 Extreme 4, kaliteli bir 240mm sıvı soğutucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…