10TL'lik Windows 10 anahtarları

Till Lindemann

Centipat
Merhaba, bilgisayarımda Windows 10 yüklü ama henüz etkinleştirmedim. Gittigidiyor gibi sitelerde 10 TL gibi fiyatlara Key satılıyor fakat alayım mı kararsız kaldım. Bir de bu yıl üniversiteye başlayacağım, Microsoft üniversite öğrencilerine Windows 10'u ücretsiz veriyor mu? Eğer ücretsiz veriliyorsa bir süre daha bekleyeyim.
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam burada lisans çeşitleri var. İnceleyebilirsiniz. Lisans alıp kullanabilirsiniz.

10 TL bir şey değil. Taş attın da kolun mu yoruldu? Al dene kötü çıkarsa tecrübe olur. Office in de hatta 10-20 liraya satılan sürümlerini al. Alalı 2 ay oldu hala bir sıkıntı yok benim office'de. Enflasyon, dolar almış başını gitmiş. Ucuzuna bak sen. Güvenilir olmasa ne olacak.Windows en kötü ihtimal uyarı veriyor yazılım korsanlığına maruz kaldınız diye. Keylerin 3 aylık ömrü olsa bile Orjinal windowstan daha ucuz. Ayrıca Ubuntu, Pardus gibi işletim sistemlerini kullanmanı en azından denemeni tavsiye ederim. Libre Office de ücretsiz ayrıca. Microsoft yazılımlarına 10-20 lira para vermek KMS den bin kat iyidir.

Dreamspark denen bir şey vardı. Sanırım üniversite öğrencilerine ona özel lisans veriliyordu ücretsiz. Elinizdeki Windows 8 lisansı hala duruyorsa 10'da deneme şansınız var mı?

Merhaba, bilgisayarımda Windows 10 yüklü ama henüz etkinleştirmedim. Gittigidiyor gibi sitelerde 10 TL gibi fiyatlara Key satılıyor fakat alayım mı kararsız kaldım. Bir de bu yıl üniversiteye başlayacağım, Microsoft üniversite öğrencilerine Windows 10'u ücretsiz veriyor mu? Eğer ücretsiz veriliyorsa bir süre daha bekleyeyim.
Teşekkürler.

Bende OEM Key diye aldım Google'da aradım baktım 5gün önce paylaşılmış bir forumda... Sonra denedim belki lisanslar diye lisans kabul etti komut sistemine slmgr.vbs -xpr
yazıp baktım kalıcı olarak etkinleştirildi diyor. Bence alma bazıları diyecek hileye kırık lisansa falan karşıyız diye ama bence Google'da ara çıkan Key'leri dene. Birine para verip alacaksın OEM Key diye oda sana Google'dan bulduğu Key yollayacak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı