Peki arkadaşlar FreeDos bilgisayara bunu nasıl kurarız? Güzel bir freedos bilgisayar buldum ve bu windows 10 anahtarını da alsam kurulum aşaması nasıl oluyor? internetten alacağım ikisini de hata yapıp pişman olmak istemiyorum.
Forumda ararsanız Windows 10 kurulum USB'si hazırlama diye bulabilirsiniz çok basit 2 işlem yapıcaksınız endişe etmeyin en kötü bir bilgisayarcıya kurdurursunuz demo versiyonunu evdede aldığınız keyi girersiniz.
Valla Windows kurma konusunda hiç fikrim yok. Şimdi ben freedos laptopu alsam aldığım gün bu 10tl'lik kodu da edinsem, gitsem bilgisayarcıya hacı bak bu freedos desem buna windows 10 kur desem sonra kurduktan sonra alsam laptopu eve götürsem orda orjinalleştirsem? Süreç bu mudur?
Lenovo V130-15IKB Intel Core i5 7200U 8GB 1TB + 240GB SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Bu sistem üzerinden konuşuyorum. İndirimdeyken kaçırmakta istemiyorum ama dürüst olayım korkuyorum. Para veriyorum yani aksiliklerle uğraşmak istemiyorum.
Valla Windows kurma konusunda hiç fikrim yok. Şimdi ben freedos laptopu alsam aldığım gün bu 10tl'lik kodu da edinsem, gitsem bilgisayarcıya hacı bak bu freedos desem buna windows 10 kur desem sonra kurduktan sonra alsam laptopu eve götürsem orda orjinalleştirsem? Süreç bu mudur?
Bilgisayarcıdan bilgisayarcıya değişir siz dediğum gibi Windows 10 orjinal demo kurun derseniz o kuracaktır en kötü kendiniz kurarsınız cidden basit bir işlem.
Hepiniz öneriyorsunuz anladığım kadarıyla. Bu süreç hakkında hiçbir fikrim yoktu şuan az çok var. Kafam hala karışık. Bilmişlik tarslamak istemiyorum bilgisayarı alırken. Teşekkür ediyorum güzel yorumlarınız için. Sanırım bu yolu kullanacağım. Laptoplarda Windows kurulu alırken fiyat farkı oluyor ve beni çok etkiliyor. Tek bir soru daha kaldı aklımda. Bu key kullanıldığı zaman güncelleme alıyor muyum? Alsam problem yaşar mıyım?
OEM lisans keyleri, anakarta yapıştığından sadece 1 bilgisayar için kullanılabilir. Ben de bu şekilde satın aldım 15 lira gibi bir fiyatla, hiçbir sorunu yok güvenilir kullanabilirsiniz.