11.000 TL 2K 1ms 144Hz pivot destekli IPS monitör önerisi

Pazarlama stratejisi diyebilirsiniz hocam evet. G-Sync uyumlu monitör ama modülü olan bir monitöre kıyasla tamamen aynı diyemezsiniz modülü olan monitöre kıyasla biraz daha farkları mevcut.

G-Sync özünde aldığınız FPS değerini monitörün Hz değerine eşitleyerek yırtılmayı ve stuttering yapmayı engeller şu videoyu izlemenizi öneririm:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Modülü olan ve olmayan monitör arasında ki fark ne diye soracak olursanız açıklaması biraz çetrefilli ancak arada ki para farkını ödemeye değecek kadar artısı yok şu an epey'de en ucuz IPS G-Sync modüllü monitör 18 bin liradan başlıyor.

anladım hocam çok yardımcı oldunuz yorumların iyi olmasından ve nispeten boyutunun bana daha uygun olmasından ötürü saint luica hocamızın önerdiği aog modelini alacağım herkese tavsiye eden herkese çok teşekkür ediyorum sayenizde monitör seçimi hakkında epey şey öğrendiğimi düşünüyorum çok teşekkürler.

Güle güle kullanın hocam şahsen 2K 24 inç hiç deneyimleme fırsatım olmadı fazla mı keskin olur bir fikrim yok eğer aklınıza eserse buradan deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Umarım kronik bir problemi yoktur çünkü gayet hoş görünüyor hem özellikler olarak hem de boyutu olarak

Kronik bir problemi yok. Sadece tesadüf olduğunu düşündüğüm forumda iki arkadaşta sorunlu geldi ürün. G-Sync açtıkları zaman ekranın alt kısmında çizgi oluştu ve çözemedik. Bu kronik değil adım kadar eminim.
Q24G2A Ekranın Altında Oluşan Çizgiler nedir? o konuda budur. Alıcılara hep paylaşırım. Bu iki arkadaştan sonra başka duymadım ve görmedim. Hatta monitör bile olmayabilir konu ama dediğim gibi çözemedik.
Görüntü kalitesi olarak şüpheniz olmasın muazzamdır. Şimdiden hayırlısı olsun. Geldiğinde yazarsınız.

İtopyadan alırsam ufak test yapma şansım olabilir diye düşünüyorum vakti geldiğinde Alacagim zaten bunun yanına belki display port kablosu gerekebilir adam gibi bende inca markasinin bir display kablosu var yeterli olur diye düşünüyorum bakalım orada sorarım görevlilere zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…