11.000 TL 2K 1ms 144Hz pivot destekli IPS monitör önerisi

@comander4 Şu anki piyasada F/P dengesini koruyan en mantıklı seçim G2724D olduğu için farklı bir öneride bulunmadım hocam.
sana son bir sorum var :D g-sync ile adaptive freesync yada normal freesync arasında büyük bir fark varmı ben nvidia kullanıcısıyım işim gereği nvidia ekran kartı kullanıyorum şuanki monitörümde freesync var ve tam oalrak ekran kartım için uygun bir teknoloji mi bilmiyorum şahsen

@comander4 G2724D'de G-SYNC uyumluluğu mevcut. FreeSync AMD kartlarda kullanılıyor, G-SYNC ise NVIDIA kartlarda.

Direkt olarak G-SYNC modülü bulunmuyor tabii. Onlar biraz pahalı. Modül bulunduranların kendine has ayrıcalıkları ve avantajları var tabii.

@comander4 G2724D'de G-SYNC uyumluluğu mevcut. FreeSync AMD kartlarda kullanılıyor, G-SYNC ise NVIDIA kartlarda.

Direkt olarak G-SYNC modülü bulunmuyor tabii. Onlar biraz pahalı. Modül bulunduranların kendine has ayrıcalıkları ve avantajları var tabii.
sanırım bu söylediğin monitör en mantıklısı gibi geliyor şu ana kadarki sanırım bunu alacağım

@comander4 Önerilen Dell G2724D şu an F/P bandının lideri. 2K monitör potasında 10K'nın altında yerini koruyor ve incelemeleri ile çoğu kullanıcıya yeteceğini biliyoruz. Piyasanın takipçisi arkadaşlar gerekenleri sağ olsun söylemiş.
Ben ek olarak alanınız dar olduğu için alternatif sunacağım. Beğendiğim bir üründür.

@comander4 Önerilen Dell G2724D şu an F/P bandının lideri. 2K monitör potasında 10K'nın altında yerini koruyor ve incelemeleri ile çoğu kullanıcıya yeteceğini biliyoruz. Piyasanın takipçisi arkadaşlar gerekenleri sağ olsun söylemiş.
Ben ek olarak alanınız dar olduğu için alternatif sunacağım. Beğendiğim bir üründür.
daha önce 24 inç 2k monitör görmemiştim çoğu forumda böyle birşeyin olamayacağını yazmışlardı aslında ilk aradığım buydu peki dell ile arasında fiyat performans olarak çok fark var mıdır ? attığınız linkteki yorumlarda herkes görüntünün çok keskin olduğunu yazmış

sanırım oac u alacağım hem g-sync desteği var hem küçük hemde 2k gerçekten sanki benim için yapmış gibilar :D şaka bir yana 2k 24inç civarı monitörü sanırım bir tek aoc yapabiliyor bu ilginç çünkü siz bu linki atmasanız ben böyle birşeyin olacağından haberdar bile değildim umarım kronik bir problemi yoktur çünkü gayet hoş görünüyor hem özellikler olarak hemde boyutu olarak

Son düzenleme:
sanırım oac u alacağım hem g-sync desteği var hem küçük hemde 2k gerçekten sanki benim için yapmış gibilar :D şaka bir yana 2k 24inç civarı monitörü sanırım bir tek aoc yapabiliyor bu ilginç çünkü siz bu linki atmasanız ben böyle birşeyin olacağından haberdar bile değildim umarım kronik bir problemi yoktur çünkü gayet hoş görünüyor hem özellikler olarak hemde boyutu olarak
Öyle yazdığına bakmayın hocam G-Sync modülü yok içerisinde o bütçeyle gerçeğini bulamazsınız ve pekte mühim değil fazla üzerine düşünüyorsunuz. Önerilen iki monitörde güzel monitördür hangisi size hitap ediyorsa alabilirsiniz.

Öyle yazdığına bakmayın hocam G-Sync modülü yok içerisinde o bütçeyle gerçeğini bulamazsınız ve pekte mühim değil fazla üzerine düşünüyorsunuz. Önerilen iki monitörde güzel monitördür hangisi size hitap ediyorsa alabilirsiniz.
aslında bilmediğimden birazda fazla soru soruyorum ve söylüyorum aslında lütfen kusura bakmayın souçta hergün monitör almıyorum büyük ihtimal de bu monitörlerden hangisi alırsam alayım çok uzun süre kullanacağım o yüzden çok fazla soru soreuyorum bir monitörde g-sync olması için modül olması gerekmiyor mu ? eğer sizin dediğiniz modül yoksao halde neden g-sync yazıyorlar pazarlama taktiğimi acaba ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı