11.000 TL bütçeye masaüstü sistem önerisi

bunu alırsam. Hiçbir özelleştirme yapmayacak mıyım? Anakart, soğutucu vs. Isınma sorunu yaşamam dimi. Hiçbir özelleştirme yapmazsam

Bu bilgisayar alma olayı tam kafayı yemelikmiş harbiden.
R5 5600 mpk yapabilirsin.
Isınma sorunu sadece işlemcide olur onuda ya UV yaparak yada soğutucu alarak çözersin.
Geri kalan hiç bir şeyde sorun yok.

R5 5600 mpk yapabilirsin.
Isınma sorunu sadece işlemcide olur onuda ya UV yaparak yada soğutucu alarak çözersin.
Geri kalan hiç bir şeyde sorun yok.
Hocam selamlar nasılsın? Ben senin önerdiğin sistemi sipariş verdim. Şimdi de arkadaşa sistem bakıyoruz. Bizim üstat var ona sorarız forumdan dedim. Şöyle iki sistem bulduk ideal gibi ama sana sormak istedim.

Hocam selam nasılsın? Ben senin önerdiğin sistemi sipariş verdim. Şimdi de arkadaşa sistem bakıyoruz. Bizim üstat var ona sorarız forumdan dedim. Şöyle iki sistem bulduk ideal gibi ama sana sormak istedim.
İyiyim sizler nasılsınız? Arkadaşınızın bütçesini söylerseniz daha çok yardımcı olabilirim.

1. sistem güzel ancak şöyle bir sıkıntı var:
AMD ekran kartları WattMan hataları ile meşhur dur bu hata sadece ekran kartı için değil çökmeye müsait tüm bileşenler için geçerli.
Baktığımızda ilk sistemde RAM'ler dandik L, anakart dandik ve PSU çok dandik olmasa da oda çökmeye müsait.

2.sistem de kalitesiz bir PSU var onun harici güzel eğer aldıktan sonra yeni PSU alıp onu takma zahmetine görebilirseniz alabilirsiniz.
Eski PSU yu 500tl civarı satarsınız sistem size 13200tl ye denk gelir.
PSU olarak bunu alabilirsiniz.

Bu arada monitörleriniz yoksa o konuda da yardımcı olabilirim.

Son düzenleme:
İyiyim sizler nasılsınız? Arkadaşınızın bütçesini söylerseniz daha çok yardımcı olabilirim.

1. sistem güzel ancak şöyle bir sıkıntı var:
AMD ekran kartları WattMan hataları ile meşhur dur bu hata sadece ekran kartı için değil çökmeye müsait tüm bileşenler için geçerli.
Baktığımızda ilk sistemde RAM'ler dandik L, anakart dandik ve PSU çok dandik olmasa da oda çökmeye müsait.

2.sistem de kalitesiz bir PSU var onun harici güzel eğer aldıktan sonra yeni PSU alıp onu takma zahmetine görebilirseniz alabilirsiniz.
Eski PSU yu 500tl civarı satarsınız sistem size 13200tl ye denk gelir.
PSU olarak bunu alabilirsiniz.

Bu arada monitörleriniz yoksa o konuda da yardımcı olabilirim.
Monitor konusunda nasıl yardımcı olabilirsin. Sen mi satıyorsun dostum. 144 Hz bakıyordum aslında burdaki bilgisayarcılarda. Çok bi bütçe de kalmadı.

Bütçe kalmadı :D Ama sen yine öner elime para geçtiğinde bakarım. 144 Hertz istiyorum. Param yok ama yine de istiyorum. Belki maaşı alınca bir ayar çekerim düşük ihtimal olsa da.

Bunlara bakabilirsin ama monitör alma kararı verdiğinde bir daha yaz fiyatlar değişebilir.

2.el 2.5-3K civarı 24G2U da bulabilirsin efsane monitördür.

Bunlara bakabilirsin ama monitör alma kararı verdiğinde bir daha yaz fiyatlar değişebilir.

Peki hocam 2. el alırken nasıl güveneceğim. Nelere dikkat etmen gerekiyor almadan önce. İnan hiç anlamıyorum monitörden. Hertz uygunsa direk alayım mı başka neye bakmalıyım

Bu arada 3 bin 3.500'ü geçemem malesef.

Peki hocam 2. el alırken nasıl güveneceğim? Nelere dikkat etmen gerekiyor almadan önce. İnan hiç anlamıyorum monitörden. Hertz uygunsa direk alayım mı başka neye bakmalıyım.

Bu arada 3 bin 3.500'ü geçemem maalesef.

Hz'e bakmakla bitmiyor hatta Hz'e bakmaman gerek, nasıl bir model olduğuna bakman gerek.
Öncelikle oturduğun ilden almaya dikkat et, gidip elden testlerini yaparak teslim al.
Yapman gereken testler ghosting ve ölü piksel testi, onun dışında renk kalitesi gözüne güzel geliyor mu diye bak.
Oyun için alıyorsan Curved olmamasına, IPS panel olmasına dikkat et.
Sana önerdiğimi 24G2U modeli gerçekten her açıdan çok iyi bir monitör yani oturduğun ilde 3K civarı varsa onu kaçırma.

Hz'e bakmakla bitmiyor hatta Hz'e bakmaman gerek, nasıl bir model olduğuna bakman gerek.
Öncelikle oturduğun ilden almaya dikkat et, gidip elden testlerini yaparak teslim al.
Yapman gereken testler ghosting ve ölü piksel testi, onun dışında renk kalitesi gözüne güzel geliyor mu diye bak.
Sana önerdiğimi 24G2U modeli gerçekten her açıdan çok iyi bir monitör yani oturduğun ilde 3K civarı varsa onu kaçırma.
Çok teşekkür ederim dostum valla. Bunlara dikkat edeceğim. İnternetten alacak olursam sana link atarım.

Hocam bunu alayım mı. Bunun eni boyu kaç cm oluyor. Şaka yapmıyorum bi yerden para geldi daha yeni :D. Daha yeni konuştuk. Komik bir şekilde denk geldi. Fiyat bandımı 4 bine çıkaramam.

Çok teşekkür ederim dostum valla. Bunlara dikkat edeceğim. İnternetten alacak olursam sana link atarım.

Hocam bunu alayım mı. Bunun eni boyu kaç cm oluyor. Şaka yapmıyorum bi yerden para geldi daha yeni :D. Daha yeni konuştuk. Komik bir şekilde denk geldi. Fiyat bandımı 4 bine çıkaramam.
bunlara ne dersin. Çok mu kalitesiz

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı