Arkadaşlar 4 laptop arasında kaldım. Oynadığım oyunlar LoL, Valorant, bazen de Witcher 3. Sanırım işlemci ağırlıklı oluyor bu oynadığım oyunlar, o yüzden kararsız kaldım. RTX mi yoksa çekirdek sayısı mı diye. Laptopları aşağıya bırakıyorum, değerlendirirsiniz. (Başka öneriniz varsa açığım)
Tulpar T7 V20.2 17,3" Gaming Laptop, Intel Comet Lake Core i7 - 10750H işlemcisi ile oyuncuları terleten en yüksek oyun zorluklarını görmezden geliyor.
HP OMEN 15-ek0000nt (3A692EA) Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Asus TUF Gaming A17 FA706IU-AU206 Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Lenovo IdeaPad Gaming 3 81Y400D3TX Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Arkadaşlar 4 laptop arasında kaldım. Oynadığım oyunlar LoL, Valorant, bazen de Witcher 3. Sanırım işlemci ağırlıklı oluyor bu oynadığım oyunlar, o yüzden kararsız kaldım. RTX mi yoksa çekirdek sayısı mı diye. Laptopları aşağıya bırakıyorum, değerlendirirsiniz. (Başka öneriniz varsa açığım)
Tulpar T7 V20.2 17,3" Gaming Laptop, Intel Comet Lake Core i7 - 10750H işlemcisi ile oyuncuları terleten en yüksek oyun zorluklarını görmezden geliyor.