Hocam bu valorant sanırım işlemciye ağırlık veriyormuş. Alacağım laptopun 144 hz olması benim için önemli ve o kadar para verip 144 fpsin altında değerler görmek istemiyorum. Omen'de 10300h olması bir sıkıntı yaratır mı?
Asus TUF Gaming A17 FA706IU-AU206 Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Hocam a serisi bildiğim kadarıyla ısınma sorunlu ve attığınız model 60 hz. Rekabetçi oyunlar oynadığım için minimum 144 hz almak istiyorum. Attığım asus çok cazip geliyor işlemcisi de ekran kartı da çok iyi. F serisinde ısınma sorunu var mıdır acaba?
Hocam bu Valorant sanırım işlemciye ağırlık veriyormuş. Alacağım laptopun 144 Hz olması benim için önemli ve o kadar para verip 144 FPS'in altında değerler görmek istemiyorum. Omen'de 10300h olması bir sıkıntı yaratır mı?
Hocam a serisi bildiğim kadarıyla ısınma sorunlu ve attığınız model 60 Hz. Rekabetçi oyunlar oynadığım için minimum 144 Hz almak istiyorum. Attığım ASUS çok cazip geliyor işlemcisi de ekran kartı da çok iyi. F serisinde ısınma sorunu var mıdır acaba?