Attığınız MSI kasayı çok beğendim artık böyle oldu +200 TL oldu ama olsun.
Bu kasa boyutları ekran kartımla anakartımla uyumlu mu? Bir sorun yaşar mıyım?
Güzel bir sistem olmuş. Kasanın ARGB versiyonu da var onu da alabilirsin. Ben olsam bu sistemde RGB bellek kullanırım Anakart olarak fiyatı düşürmek istersen Gigabyte Gaming X de kullanabilirsin.
Kardeşim sistemin gayet iyi fakat paranı biraz daha arttırıp AMD Ryzen 7 3700X almanı tercih edebilirim kasadan 300 TL kısarak da thermalteke in daha kaliteli kasalarını alabilirsin.
Kardeşim sistemin gayet iyi fakat paranı biraz daha arttırıp AMD Ryzen 7 3700X almanı tercih edebilirim kasadan 300 TL kısarak da thermalteke in daha kaliteli kasalarını alabilirsin.
Güzel bir sistem olmuş. Kasanın ARGB versiyonu da var onu da alabilirsin. Ben olsam bu sistemde RGB bellek kullanırım Anakart olarak fiyatı düşürmek istersen Gigabyte Gaming X de kullanabilirsin.
Hemen hemen aynı olacak zaten. Neden böyle bir fiyat yok dediniz onu anlamadım. Böyle bir fiyat var. Yalnız sizin seçtiğiniz SSD QVO iken linkteki SSD ise EVO. Bir de seçtiğiniz işlemcide soğutucu var mı?
Hemen hemen aynı olacak zaten. Neden böyle bir fiyat yok dediniz onu anlamadım. Böyle bir fiyat var. Yalnız sizin seçtiğiniz SSD qvo iken linkteki SSD ise Evo. Bir de işlemcide soğutucu var mı?
Multipack diyor onu ben de bilmiyorum. Arkadaşlar yardımcı olacaklardır. Inventus linkinde kendi soğutucusu mevcut. SSD'de QVO ve EVO olayına da el atarsanız daha iyi olur. Çünkü ciddi bir fark var orada.
Multipack diyor onu ben de bilmiyorum. Arkadaşlar yardımcı olacaklardır. Inventus linkinde kendi soğutucusu mevcut. SSD'de QVO ve EVO olayına da el atarsanız daha iyi olur. Çünkü ciddi bir fark var orada.
Aerocool Aero One Frost Cam Yan Panel 4x12cm FRGB USB 3.0 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
ViewSonic VX2758-2KP-MHD Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
SSD monitör değişebilir bende emin değilim ama bu sistem iyi bence AMD ekran kartlarındaki sıkıntıların çoğu giderildi. İleride sıvı soğutma almanızı öneririm