11.000 TL sistem önerisi

RickGrimes811

Femtopat
Daha fazla  
İyi forumlar. Ben maksimum 10.000 TL'lik monitör dahil PC toplamak istiyorum. bayağı araştırdım ve farklı farklı sitelerden buldum i3 10. nesil gibi ancak babam maalesef ki N11'den Zeiron diye bir sistem almış ve bu sistemde i5 3470 var. Yani bana güzel bir maksimum 10.000 TL'ye hazır sistem önerecek abilerim var mi? Zeiron markaya güvenilir miyim? İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Attığınız sistemi toplasanız 3-4 bin TL daha ucuza alırsınız. İşlemci eski, ekran kartı günümüz koşullarında iyi sayılmaz. Bütçeniz 11.000 TL ise monitör dahil çok daha iyi sistem alabilirsiniz. Bu tarz Hepsiburada, N11, GittiGidiyor'da satılan Turbox, Izoly, Dragos tarzı sistemleri almak kendinizi dolandırmak olur. Arkadaşlar size uygun sistemleri atacaktır birkaç dakika içerisinde. Ben de bakacağım az sonra.

Sistemi aldığınızı yeni gördüm. Siparişi hemen iptal edin. Elinize ulaştıysa da en kısa sürede iade edin.

İyi forumlar. Ben maksimum 10.000 TL'lik monitör dahil PC toplamak istiyorum. Bayağı araştırdım ve farklı farklı sitelerden buldum i3 10. nesil gibi ancak babam maalesef ki N11'den Zeiron diye bir sistem almış ve bu sistemde i5 3470 var. Yani bana güzel bir maksimum 10.000 TL'ye hazır sistem önerecek abilerim var mi? Zeiron markaya güvenilir miyim? İyi günler.

Sistemin çok kötü.

Attığınız sistemi toplasanız 3-4 bin TL daha ucuza alırsınız. İşlemci eski, ekran kartı günümüz koşullarında iyi sayılmaz. Bütçeniz 11.000 TL ise monitör dahil çok daha iyi sistem alabilirsiniz. Bu tarz Hepsiburada, N11, GittiGidiyor'da satılan Turbox, Izoly, Dragos tarzı sistemleri almak kendinizi dolandırmak olur. Arkadaşlar size uygun sistemleri atacaktır birkaç dakika içerisinde. Ben de bakacağım az sonra.

Sistemi aldığınızı yeni gördüm. Siparişi hemen iptal edin. Elinize ulaştıysa da en kısa sürede iade edin.

Turbox markası dolandırıcı mı? 2 yıldır Turbox'un ekran kartını kullanıyorum ve bir sıkıntı yaşamadım. 500 TL'ye almıştım hala ekran kartı ağır yük içinde 50 derece. 11 k ya monitorlu PC alamazsın adamakıllı.

RAM'i 8x2 yap:
Zeiron çok kötü bir marka sakın alma.

12.000 TL ama fiyatına göre çok çok iyi..

Not: Monitör olarak Philips 23.8" 242E1GAEZ 144Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium Gaming Monitörünü seçmeniz lazım..

turbox markası dolandırıcı mı qewewqeqweqqweqwweq 2 yıldır turboxun ekran kartını kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadım 500 tl ye almıştım hala ekran kartı ağır yük içinde 50 derece ya hocam bi gidin 11 k ya monitorlu pc alamassın adam akıllı
Marka dolandırıcı demedik. Mesela bu ilanda örnek olarak 17.000 liradan 9 bin liraya inmiş gibi gösterip insanları kandırıyorlar.

Yanlış bilgi
RAM'i 8x2 yap:
Zeiron çok kötü bir marka sakın alma.

Hocam o attığınız bilgisayarın içnde GTX 1650 var ve GTX 1050 Ti aynı gücte. İkincisi işlemci i3 10100F ve güzel bir işlemci değil. Günümüzde 4 çekirdek bir yapısı var ve Intel oyun değil iş içindir. Bu arkadaşımız oyun oynar ve muhtemel olarak Ryzen 5 3600 gibi işlemciler alması daha mantıklı olur.

Turbox markası dolandırıcı mı qewewqeqweqqweqwweq 2 yıldır Turbox'un ekran kartını kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım 500 TL'ye almıştım hala ekran kartı ağır yük içinde 50 derece ya hocam bir gidin 11 k ya monitorlu PC alamazsın adamakıllı

Turbox'a dolandırıcı dediğimi nerede okudun? GTX 750 kullanıyorsun herhalde. 50 dereceyi o yüzden geçmiyor. Seni de dolandırmışlar ama anlamadığın konu olduğu için haberin yok. Veya dolandırıldığını kendine yediremediğin için savunmaya geçiyorsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı