P Patateslim Hectopat Katılım 19 Temmuz 2021 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2021 #1 Ben bayağıdır araştırıyorum ama bulamadım. Bana 11 bin TL'ye masasastü dizebilecek birisi var mı? Monitör ve kasa sadece, kulaklık ve mouse yok 11bin TL bütçem var. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2021
Ben bayağıdır araştırıyorum ama bulamadım. Bana 11 bin TL'ye masasastü dizebilecek birisi var mı? Monitör ve kasa sadece, kulaklık ve mouse yok 11bin TL bütçem var.
EmRRRRR Hectopat Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 691 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri B550M 5600 4060 16 1 Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2021 #2 QP ORTHAON - Ryzen 5 3600 / 16GB / RTX 3060 12GB / 240GB SSD Oyun Bilgisayarı bütçe açısından 700 TL fazla fakat içindekilere kıyasen mükemmel. Bir sisteme tabii bir de işlemci yükseltmek gerek.
QP ORTHAON - Ryzen 5 3600 / 16GB / RTX 3060 12GB / 240GB SSD Oyun Bilgisayarı bütçe açısından 700 TL fazla fakat içindekilere kıyasen mükemmel. Bir sisteme tabii bir de işlemci yükseltmek gerek.
P Patateslim Hectopat Katılım 19 Temmuz 2021 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2021 #3 EmRRRRR dedi: QP ORTHAON - Ryzen 5 3600 / 16GB / RTX 3060 12GB / 240GB SSD Oyun Bilgisayarı bütçe açısından 700 TL fazla fakat içindekilere kıyasen mükemmel. Bir sisteme tabii bir de işlemci yükseltmek gerek. Genişletmek için tıkla... Evet çok güzel ama hem SSD si düşük hem bütcemden 700 TL fazla ve benim 11bin TL içinde monitörde almam lazım
EmRRRRR dedi: QP ORTHAON - Ryzen 5 3600 / 16GB / RTX 3060 12GB / 240GB SSD Oyun Bilgisayarı bütçe açısından 700 TL fazla fakat içindekilere kıyasen mükemmel. Bir sisteme tabii bir de işlemci yükseltmek gerek. Genişletmek için tıkla... Evet çok güzel ama hem SSD si düşük hem bütcemden 700 TL fazla ve benim 11bin TL içinde monitörde almam lazım
EmRRRRR Hectopat Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 691 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri B550M 5600 4060 16 1 Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2021 #4 Patateslim dedi: Evet çok güzel ama hem SSD'si düşük hem bütcemden 700 TL fazla ve benim 11bin TL içinde monitörde almam lazım. Genişletmek için tıkla... Bu sistem uzun süre duracak gibi gözüküyor yaşınızı bilmiyorum ama bayramda el öpüp bir şekilde sistemi düzenleyip alabilirsiniz.
Patateslim dedi: Evet çok güzel ama hem SSD'si düşük hem bütcemden 700 TL fazla ve benim 11bin TL içinde monitörde almam lazım. Genişletmek için tıkla... Bu sistem uzun süre duracak gibi gözüküyor yaşınızı bilmiyorum ama bayramda el öpüp bir şekilde sistemi düzenleyip alabilirsiniz.
P Patateslim Hectopat Katılım 19 Temmuz 2021 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2021 #5 EmRRRRR dedi: Bu sistem uzun süre duracak gibi gözüküyor yaşınızı bilmiyorum ama bayramda el öpüp bir şekilde sistemi düzenleyip alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Olabilir yaşım 16
EmRRRRR dedi: Bu sistem uzun süre duracak gibi gözüküyor yaşınızı bilmiyorum ama bayramda el öpüp bir şekilde sistemi düzenleyip alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Olabilir yaşım 16
EmRRRRR Hectopat Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 691 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri B550M 5600 4060 16 1 Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2021 #6 Patateslim dedi: Olabilir yaşım 16. Genişletmek için tıkla... Bu sistem seni 15-20 yıl götürür. Zaten ekonomimiz berbat şimdilik iyi sistem almanın tam zamanı.
Patateslim dedi: Olabilir yaşım 16. Genişletmek için tıkla... Bu sistem seni 15-20 yıl götürür. Zaten ekonomimiz berbat şimdilik iyi sistem almanın tam zamanı.
E ehbk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 2.031 Çözümler 7 Yer Türkiye 19 Temmuz 2021 #7 Neon MS – MoleculePC moleculepc.com Özelleştir kısmına gelerek bunları yap: RAM 2 tane olsun. O şekilde sepete ekle. Benim hesabımla ₺ 8,094 tutuyor. Monitör olarak MSI 23.8" OPTIX G241 Gaming Monitör, FHD, IPS, 144HZ, 1MS, HDMI+DP : Amazon.com.tr: Bilgisayar bunu al. Bu sistem 10 bini bile geçmiyor. Performansı(yaklaşık olarak) aşağıda: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Neon MS – MoleculePC moleculepc.com Özelleştir kısmına gelerek bunları yap: RAM 2 tane olsun. O şekilde sepete ekle. Benim hesabımla ₺ 8,094 tutuyor. Monitör olarak MSI 23.8" OPTIX G241 Gaming Monitör, FHD, IPS, 144HZ, 1MS, HDMI+DP : Amazon.com.tr: Bilgisayar bunu al. Bu sistem 10 bini bile geçmiyor. Performansı(yaklaşık olarak) aşağıda: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
EmRRRRR Hectopat Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 691 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri B550M 5600 4060 16 1 Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2021 #8 ehbk dedi: Neon MS – MoleculePC moleculepc.com Özelleştir kısmına gelerek bunları yap: Eki Görüntüle 1112342 RAM 2 tane olsun. O şekilde sepete ekle. Benim hesabımla ₺ 8,094 tutuyor. Monitör olarak MSI 23.8" OPTIX G241 Gaming Monitör, FHD, IPS, 144HZ, 1MS, HDMI+DP : Amazon.com.tr: Bilgisayar bunu al. Bu sistem 10 bini bile geçmiyor. Performansı(yaklaşık olarak) aşağıda: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam benim sistem daha iyiydi sadece işlemci yükseltmesi gerekiyor ve bayramda aldığı para ile bakacak sistemlere.
ehbk dedi: Neon MS – MoleculePC moleculepc.com Özelleştir kısmına gelerek bunları yap: Eki Görüntüle 1112342 RAM 2 tane olsun. O şekilde sepete ekle. Benim hesabımla ₺ 8,094 tutuyor. Monitör olarak MSI 23.8" OPTIX G241 Gaming Monitör, FHD, IPS, 144HZ, 1MS, HDMI+DP : Amazon.com.tr: Bilgisayar bunu al. Bu sistem 10 bini bile geçmiyor. Performansı(yaklaşık olarak) aşağıda: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam benim sistem daha iyiydi sadece işlemci yükseltmesi gerekiyor ve bayramda aldığı para ile bakacak sistemlere.
P Patateslim Hectopat Katılım 19 Temmuz 2021 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2021 #9 ehbk dedi: Neon MS – MoleculePC moleculepc.com Özelleştir kısmına gelerek bunları yap: Eki Görüntüle 1112342 RAM 2 tane olsun. O şekilde sepete ekle. Benim hesabımla ₺ 8,094 tutuyor. Monitör olarak MSI 23.8" OPTIX G241 Gaming Monitör, FHD, IPS, 144HZ, 1MS, HDMI+DP : Amazon.com.tr: Bilgisayar bunu al. Bu sistem 10 bini bile geçmiyor. Performansı(yaklaşık olarak) aşağıda: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Eee soğutucu olarak sıvı soğutmayı seçtim ama 250 GB SSD biraz düşük değilmi EmRRRRR dedi: Hocam benim sistem daha iyiydi sadece işlemci yükseltmesi gerekiyor ve bayramda aldığı para ile bakacak sistemlere. Genişletmek için tıkla... Knk senin sistem çok pahalı 11700tl bide bu işin monitörde var
ehbk dedi: Neon MS – MoleculePC moleculepc.com Özelleştir kısmına gelerek bunları yap: Eki Görüntüle 1112342 RAM 2 tane olsun. O şekilde sepete ekle. Benim hesabımla ₺ 8,094 tutuyor. Monitör olarak MSI 23.8" OPTIX G241 Gaming Monitör, FHD, IPS, 144HZ, 1MS, HDMI+DP : Amazon.com.tr: Bilgisayar bunu al. Bu sistem 10 bini bile geçmiyor. Performansı(yaklaşık olarak) aşağıda: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Eee soğutucu olarak sıvı soğutmayı seçtim ama 250 GB SSD biraz düşük değilmi EmRRRRR dedi: Hocam benim sistem daha iyiydi sadece işlemci yükseltmesi gerekiyor ve bayramda aldığı para ile bakacak sistemlere. Genişletmek için tıkla... Knk senin sistem çok pahalı 11700tl bide bu işin monitörde var
E ehbk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 2.031 Çözümler 7 Yer Türkiye 19 Temmuz 2021 #10 Patateslim dedi: Eee soğutucu olarak sıvı soğutmayı seçtim ama 250 GB SSD biraz düşük değilmi Genişletmek için tıkla... Sıvı soğutmaya gerek yok, SSD sonra takviye yapabilirsin.
Patateslim dedi: Eee soğutucu olarak sıvı soğutmayı seçtim ama 250 GB SSD biraz düşük değilmi Genişletmek için tıkla... Sıvı soğutmaya gerek yok, SSD sonra takviye yapabilirsin.